montek.87
Fanka BB :)
Oczywiscid ze tak Ty tez mnie nie zostawiajTylko odwiedzaj mnie tu na wątku jak już pójdziesz ze swoimi dwiema krechami na ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscid ze tak Ty tez mnie nie zostawiajTylko odwiedzaj mnie tu na wątku jak już pójdziesz ze swoimi dwiema krechami na ciążowy
W jednym cyklu owulacje mi pokazaly bo bylam u gina i tez potwierdził
U mnie to jest właśnie TEN objaw, niestety teraz go brakuje ..Mam wrazenie ze jest wilgoto... To dobrze czy nie?
Ja chyba też w sierpniu dołączyłam i zaczynałam od wątku dot. płci dziecka i tak, tam też jest sielskoPytanie z INNEJ BECZKI
Dołączyłam do forum w sierpniu tego roku i od razu dołączyłam do tego wątku.
Jestem pod wrażeniem WAS dziewczyny, i poziomu rozmów, empatii i wiedzy jaką się dzielicie itd.
Moje pytanie: czy we wszystkich wątkach jest tak ? czy tu jest taka wyjątkowa grupa ?
Od siebie - bardzo Wam dziękuję, za rozmowę i bycie tu każdego dnia. Żaden mąż/superman nigdy nie zrozumie kobiety tak, jak druga kobieta. Szczególnie po poronieniu.... Dałyście mi tyle otuchy, że.... naprawdę nie mam słów, dziękuję baaardzo wszystkim życzliwym tutaj
Ja mam wrazenie ze tylko na tym watku jest taka atmosfera..Pytanie z INNEJ BECZKI
Jestem pod wrażeniem WAS dziewczyny, i poziomu rozmów, empatii i wiedzy jaką się dzielicie itd.
Moje pytanie: czy we wszystkich wątkach jest tak ? czy tu jest taka wyjątkowa grupa ?
Od siebie - bardzo Wam dziękuję, za rozmowę i bycie tu każdego dnia. Żaden mąż/superman nigdy nie zrozumie kobiety tak, jak druga kobieta. Szczególnie po poronieniu.... Dałyście mi tyle otuchy, że.... naprawdę nie mam słów, dziękuję baaardzo wszystkim życzliwym tutaj
To bardzo dobrzeMam wrazenie ze jest wilgoto... To dobrze czy nie?
Na niektorych wątkach jest sympatycznie ale tu jest wyjątkowo przyjazna atmosfera zauważyłam, której też jestem pod wrażeniemPytanie z INNEJ BECZKI