Bez recepty,zamówiłam z apteki z allegro. Czytałam że ma bardzo dobre Opinie i potwierdzona badaniami poprawę jakości nasienia. Przy okazji ma wiele cennych witamin dla mężczyzn. My jeszcze nie badalismy nasienia męża Ale tak profilaktycznie kupilam. Ma 36lat,stresujaca pracę więc myślę że przydadzą się suplementy.Ma to przepisane przez lekarza czy bez recepty?
reklama
Dokladnie tak....potrafi przewidywać groźne sytuacje...A to że maluch będzie płakał zabierał jej zabawki i co najgorsze rodziców...Bo juz duza jest i dużo rozumie. Moja na razie mała to jedyne co sobie wyobraża to zr będzie fajnie i się będą bawic
Będą większe emocjeNo to widzę że i @Wiatraki i Ty i ja w podobnym czasie [emoji6]
nnat.
Fanka BB :)
No to będzie się działo bo widzę że większość z nas w tym samym czasie @ Ale by było jakby wszystkie zafasolkowaly
Oj dziewczyny, będzie gorąco [emoji23]Będą większe emocje
Ja się nastawiam na testowanie bliżej 20 jednak... Wyliczylam sobie ze jak owulacja mi się przesunela to i @ powinien mi się przesunąć. Ale profilaktycznie 18 też zatestuje [emoji16]
@Kallinea90 aż mnie dreszcze przeszły [emoji23][emoji7][emoji7]
JestemZosia
A jakie suplementy?Bez recepty,zamówiłam z apteki z allegro. Czytałam że ma bardzo dobre Opinie i potwierdzona badaniami poprawę jakości nasienia. Przy okazji ma wiele cennych witamin dla mężczyzn. My jeszcze nie badalismy nasienia męża Ale tak profilaktycznie kupilam. Ma 36lat,stresujaca pracę więc myślę że przydadzą się suplementy.
Spazientito
Bez recepty,zamówiłam z apteki z allegro. Czytałam że ma bardzo dobre Opinie i potwierdzona badaniami poprawę jakości nasienia. Przy okazji ma wiele cennych witamin dla mężczyzn. My jeszcze nie badalismy nasienia męża Ale tak profilaktycznie kupilam. Ma 36lat,stresujaca pracę więc myślę że przydadzą się suplementy.
My też stosujemy Fertilman i z podobnych powodów - mąż ma 34 lata, stresującą pracę i niestety mało ruchu. Kupiłam profilaktycznie, w sumie tam jest sporo witamin, które na pewno nie zaszkodzą.
JestemZosia
Ja na 24go @ to czekamy razemNo to widzę że i @Wiatraki i Ty i ja w podobnym czasie [emoji6]
Fertilman jest suplementem diety wlasnieA jakie suplementy?
reklama
nnat.
Ja na 24go @ to czekamy razem
Gęsto z tym naszym testowaniem dziewczynki [emoji16]U mnie @ wypada 29 ale znając życie będę sprawdzać wcześniej najlepsze rozwiązanie to nie kupować testów, bo jak jest zapas to bardzo kusi :/
A ja mam mdłości już drugi dzień takie... No dość uciążliwe. Próbuję rozkminic czym mogłam się podtruc... Nie chcę mi się wierzyć, żeby tak wcześnie mogły pojawić się jakiekolwiek objawy. Poza tym nie chce mi się wierzyć żeby mogło się udać.