JestemZosia
Fanka BB :)
C
Chyba się nie da wiesz.. Ciężki temat mega. A to Wy już duża różnice będziecie mieli. Moja córka na 2.5 ale ja jakoś obsesyjnie chciałam żeby było 2 lata różnicy.. A będzie najmniej 3.5 iciagle tym się martwiłamWyluzowalas i pewnie dlatego nie czuła, bo totalnie się na tym nie skupialas [emoji6]
Trzymam kciuki żeby te wakacje to były TE wakacje [emoji6]
Na kiedy termin @??
O mój boże.... Przerazacie mnie dziewczyny [emoji23] to ja nie, nie, nie, nic z tych rzeczy poza tymi paluszkami z czekoladą... [emoji16]
Ja podobnie jak zjem sama czekoladę to mi czegoś brakuje [emoji2356][emoji16]
Ja w pierwsza ciążę zaszłam nie rozpoczynając starań... [emoji2356] Stwierdziliśmy że co ma być to będzie i... Wyszło. Ale my na razie na samym początku jesteśmy. To dopiero drugi cykl od kiedy mamy zielone światło.
Nie da się chyba odpuścić... [emoji17]
Kochana ale to tak zawsze jest.... Z takimi nawet najprostszymi rzeczami...
Wiesz jakby ktoś chciał i ten tuzin... Niech ma, skoro uważa że go stać na to żeby dzieci miały dobre warunki i dużo miłości.. Nie neguje tego. Ale to co piszesz to prawda... Człowiek chce chociaz namiastkę tego - zdrowe dziecko. Ja to wiecznie podziwiam i nie dowierzam jak w rodzinach patologicznych rodzi się tyle zdrowych dzieci...
Och, Kochana, dobrze że w porę powiedziałaś sobie stop. Masz córeczkę, którana pewno bardzo Cię kocha i potrzebuje. [emoji8]
To nawet po 40stce jest norma w show biznesie [emoji16]
Trzymam kciuki za nowy cykl Kochana.
I bardzo słusznie. [emoji3590] Trzeba się cieszyć z każdej małej rzeczy. A posiadanie zdrowego i szczesliwego dziecka jest ogromnym sukcesem [emoji6]
Boże i to jest koszmar.... Nie wiem jak z tym żyć... Mi ciężko po poronieniu... A urodzić martwego maluszka... Dramat...