reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślę że walcząc z tym nic nie ugrasz wręcz przeciwnie
Uważam że musisz tak ustalać te dni by mieć czas dla siebie . Np niech on jeździ do nich jak chce się z nimi widzieć czesciej niż ustaliliscie
Albo niech ich gdzies zabiera. Może wtedy mu się zechce pomyśleć.
Ja nie mam czasu dla siebie :( zajmuje się synem bo on jest skupiony na nich.

Ja nie mam czasu dla siebie :( zajmuje się synem bo on jest skupiony na nich.
Starasz się o kolejne dziecko z nim ?
Czy Ty to masz przemyślane logistycznie itd ?
Dzisiaj brzmisz jak bardzo zdołowana tym życiem, jakie masz. Mówisz że masz dość, nie dajesz rady, nikt Ci nie pomaga. Z dwójką nie będzie przeciez łatwiej.... A on się nie zmieni, a jego dzieci nadal bedą wygodną wymówką. Ola pomyśl nad tym, porozmawiaj z nim......

Dziewczyny, każda z nas ma gorszy dzien i nie każda ma kogoś komu może się zwierzyć z najmniejszych blachostek jak my tu (cycki mnie bolą, mam duzo śluzu, mam bladziocha) kto nas lepiej zrozumie jak nie my tu wszystkie [emoji8] walczymy wspieramy się dopingujemy doradzamy rozsmieszamy ale nie poddajemy się!! Nie chcę więcej komentarza " skończę ze sobą"... Bo to już lekka przeginka. Mało żeś my w życiu przeszły żeby sobie jeszcze dokładać stresów? Niech to będzie lekka i wesoła droga a nie płacz stres i depresję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] uwielbiam Was wszystkie [emoji8] super w każdy dzień tu z wami pogadać [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] nie dajemy się głupim dołkom [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji41]

@Martyna84
Martynka, brawo! Jesteś. Myślałam że tylko ja wk... się tym wpisem.... :)
Jaka jest motywacja do posiadania dziecka, kolejnego dziecka... Nie miłość, to co ?
Ania jestem, jestem, bo czekam na twoje II kreski, hehehe
Wiesz dawno się tak nie wkurzyłam.
Nie chce oceniać, nie chce nikogo broń Boże oczernić, ale nie wierzę czasami co czytam...
Miłość? Hmm chyba samej do siebie?

Myślę że walcząc z tym nic nie ugrasz wręcz przeciwnie
Uważam że musisz tak ustalać te dni by mieć czas dla siebie . Np niech on jeździ do nich jak chce się z nimi widzieć czesciej niż ustaliliscie
Albo niech ich gdzies zabiera. Może wtedy mu się zechce pomyśleć.
My nie ustaliliśmy ( nie licząc tej prośby o zmniejszenie spotkać w tygodniu z 3 na 2) on ma tak ustalone przez sąd. Ale mógłby też się z nimi widzieć od jakiejś godziny a nie jak oni są gotowi po szkole to od razu ma po nich jeździć. Moglby chociaż w ten sposób pokazać że się liczy też z moimi potrzebami.
Ty musisz rozmowa . Czasem nowa nie wystarczy A już obszerny sms musi przeczytac i się zastanowic co odpisać
Boje się że uzna że jestem upierdliwa i się czepiam jak będę za dużo gadać.
Kocham go jak wariat, wiem że on mnie też, mam nadzieję że to jakoś uda się nam przetrwać.

My nie ustaliliśmy ( nie licząc tej prośby o zmniejszenie spotkać w tygodniu z 3 na 2) on ma tak ustalone przez sąd. Ale mógłby też się z nimi widzieć od jakiejś godziny a nie że jak oni są gotowi po s

Boje się że uzna że jestem upierdliwa i się czepiam jak będę za dużo gadać.
Kocham go jak wariat, wiem że on mnie też, mam nadzieję że to jakoś uda się nam przetrwać.
musisz po malu ale konsekwentnie

reklama
Chyba zwariowałas... Nie róbmy z tego forum sali samobójców... Mi lekarz ostatnio powiedział: "nie jesteś maszyną! nie zaprogramujesz się ot tak teraz ma być ciąża teraz nie itp czasem jesteśmy bardziej płodni innym razem mniej. Spokojnie babo nie nakręcaj się wyluzuj bo widzę że strasznie się nakrecasz tym co przeszłaś ale jesteś zdrowa zaszlas w ciążę dwa razy zajdziesz i trzeci to wszystko jest normalne!" No i tym mnie strasznie uspokoil ( Pierwsza ciąża poroniona podejrzenie pozamacicznej, druga donoszona) nie ten cykl to inny pozwól swojemu ciału zadecydować i działać a zamartwianie się jeszcze to wszystko pogarsza [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] będzie dobrze cycki w górę [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
Widać że mądrą kobietą jesteś. Miło czytać :)

Do góry