annajak
Fanka BB :)
Nie dobijaj mnie, mam już 37 :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dobijaj mnie, mam już 37 :-(
Ja nie mam czasu dla siebie zajmuje się synem bo on jest skupiony na nich.Myślę że walcząc z tym nic nie ugrasz wręcz przeciwnie
Uważam że musisz tak ustalać te dni by mieć czas dla siebie . Np niech on jeździ do nich jak chce się z nimi widzieć czesciej niż ustaliliscie
Albo niech ich gdzies zabiera. Może wtedy mu się zechce pomyśleć.
To ja bym mu dziecko na ręce dała i wyszła =)Ja nie mam czasu dla siebie zajmuje się synem bo on jest skupiony na nich.
Starasz się o kolejne dziecko z nim ?Ja nie mam czasu dla siebie zajmuje się synem bo on jest skupiony na nich.
Ania jestem, jestem, bo czekam na twoje II kreski, hehehe@Martyna84
Martynka, brawo! Jesteś. Myślałam że tylko ja wk... się tym wpisem....
Jaka jest motywacja do posiadania dziecka, kolejnego dziecka... Nie miłość, to co ?
My nie ustaliliśmy ( nie licząc tej prośby o zmniejszenie spotkać w tygodniu z 3 na 2) on ma tak ustalone przez sąd. Ale mógłby też się z nimi widzieć od jakiejś godziny a nie jak oni są gotowi po szkole to od razu ma po nich jeździć. Moglby chociaż w ten sposób pokazać że się liczy też z moimi potrzebami.Myślę że walcząc z tym nic nie ugrasz wręcz przeciwnie
Uważam że musisz tak ustalać te dni by mieć czas dla siebie . Np niech on jeździ do nich jak chce się z nimi widzieć czesciej niż ustaliliscie
Albo niech ich gdzies zabiera. Może wtedy mu się zechce pomyśleć.
Boje się że uzna że jestem upierdliwa i się czepiam jak będę za dużo gadać.Ty musisz rozmowa . Czasem nowa nie wystarczy A już obszerny sms musi przeczytac i się zastanowic co odpisać
musisz po malu ale konsekwentnieMy nie ustaliliśmy ( nie licząc tej prośby o zmniejszenie spotkać w tygodniu z 3 na 2) on ma tak ustalone przez sąd. Ale mógłby też się z nimi widzieć od jakiejś godziny a nie że jak oni są gotowi po s
Boje się że uzna że jestem upierdliwa i się czepiam jak będę za dużo gadać.
Kocham go jak wariat, wiem że on mnie też, mam nadzieję że to jakoś uda się nam przetrwać.
Widać że mądrą kobietą jesteś. Miło czytaćChyba zwariowałas... Nie róbmy z tego forum sali samobójców... Mi lekarz ostatnio powiedział: "nie jesteś maszyną! nie zaprogramujesz się ot tak teraz ma być ciąża teraz nie itp czasem jesteśmy bardziej płodni innym razem mniej. Spokojnie babo nie nakręcaj się wyluzuj bo widzę że strasznie się nakrecasz tym co przeszłaś ale jesteś zdrowa zaszlas w ciążę dwa razy zajdziesz i trzeci to wszystko jest normalne!" No i tym mnie strasznie uspokoil ( Pierwsza ciąża poroniona podejrzenie pozamacicznej, druga donoszona) nie ten cykl to inny pozwól swojemu ciału zadecydować i działać a zamartwianie się jeszcze to wszystko pogarsza [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] będzie dobrze cycki w górę [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]