reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Tylko dlaczego test z krwi pokazał cień???
No dlatego mówię... sikańce mają małą czułość. Test z krwi pewnie działa jak betahcg - od 5. Słuchaj nie mówię,ze to ciąża, ale jest możliwe ze test z krwi wyłapał bardzo wczesny etap, a sikany wyjdzie dopiero za kilka dni. Popatrz na wątek smerfetki- tez jej testy po spodziewanej @ nie wychodziły...

reklama
No dlatego mówię... sikańce mają małą czułość. Test z krwi pewnie działa jak betahcg - od 5. Słuchaj nie mówię,ze to ciąża, ale jest możliwe ze test z krwi wyłapał bardzo wczesny etap, a sikany wyjdzie dopiero za kilka dni. Popatrz na wątek smerfetki- tez jej testy po spodziewanej @ nie wychodziły...
Wlasnie!!! Gdybys poszla na bete rowniez moze byc w okolicy 7 jak u Smerfetki.

Witam się i ja w niedzielny poranek
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Dziś 7dpo A ile do testu jak tu wytrzymać...
Obie dziewxzynt chore szczekają jak psy więc niedziela w łóżkach
Miłego dnia
20191102_154234.jpeg

Witam się i ja w niedzielny poranek
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Dziś 7dpo A ile do testu jak tu wytrzymać...
Obie dziewxzynt chore szczekają jak psy więc niedziela w łóżkach
Miłego dniaZobacz załącznik 1040818
Nie dziwie sie ze zechciala kopca-bardzo dobre ciasto [emoji16] wiem jak ciezko wytrzymac do dnia @ zajmij sobie czyms glowe, bo to pozwala nie myslec [emoji6] ja czekam do soboty...

Nie dziwie sie ze zechciala kopca-bardzo dobre ciasto [emoji16] wiem jak ciezko wytrzymac do dnia @ zajmij sobie czyms glowe, bo to pozwala nie myslec [emoji6] ja czekam do soboty...
Obie córki ma bezglutenowe więc Mają ograniczone możliwości ale jak się mamie żuci wyzwanie to mama Podola. Zrobiłam naszą wersję kopca biszkopt posmarowany dżemem śliwkowy, banan skropiony mandarynka A w masie strzelajaca milka z zelkami.
Wariacja z 10 swieczkami:-)

reklama
Tak myślałam [emoji23][emoji23].
Teraz moje myśli skupiają się na tych grudkach na szyjce macicy - masakra jakaś. Nic tylko czekać do środy na wizytę
No z tymi grudkami ci nie pomogę bo ja nie miałam albo nie zwracam uwagi. Ale do środy nie daleko i napewno gin powinien odpowiedzieć co to są za grudki i wogule.

Do góry