reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie w rodzinie bratowej jej rodzenstwo jest chore, ale w sumie nie wiem na co. Mozliwe ze tez adhd bo wszędzie ich pelno.
Balabym sie na jej miejscu zajsc w ciaze
Nie ma strachu kochana. Moja siostra ma trójkę dzieci właśnie syn 10 letni drugi za tydzień konczy 2 lata i córeczka za nie długo będzie miała 4 miesiące i dziecko mające ADHD nie zagraża młodszemu rodzeństwu.

reklama
Teraz tym bardziej ze ciaza wiem ze przyspieszy. Bo sam wspominal ze gdybym zaszla to chce byc już taka konkretna rodzina.
A jestem w szoku bo on nigdy slubu nie chcial a powiedział mi ze dopiero ze mna to poczul
No to tylko się cieszyć naprawdę. Ja też kiedyś mówiłam że nigdy ślubu nie wezmę a tu jednak poznałam w 2010r jednego tego jedynego i w 2014r poprosił o rękę a w 2017r się pobralismy. W życiu bym nie pomyślała a jednak. I powiem Ci ze nie żałuję ani minuty spędzonej z nim. Mimo że czasami potrafi mnie doprowadzić do łez. Ale wiadomo nie ma związków idealnych a przynajmniej ja takich nie znam. Każda para, małżeństwo maja swoje kryzysy zle dni i swoje humorki. Ale grunt to żeby się wspierać rozmawiać nie oszukiwać się wzajemnie i być ze sobą szczerym. Reszta się sama układa. A i najważniejsze ZAUFANIE wzajemne.

Do góry