reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze czy zaparcia w tak wczesnej ciazy mogą juz wystepowac? Czy dopiero w pozniejszych tygodniach?
Mecze sie już 3 dzień. I sikam co pol godziny

A tak wogole to moj W. oszalal.
W pracy wiedza już wszyscy o ciazy.
A wczoraj przyznal sie ze powiedzial swojej mamie. Najlepsze ze ona wyjechala mu z tekstem czy sie nie zabezpieczamy :D ale to akurat spoko babka, troche ja wiadomosc zaskoczyla.
Dzisiaj idziemy do jego brata i bratowej..Nie chce wiedziec jaka szopke odwali :D
Faktycznie oszalał ale pozytywnie. Cieszy się i to jest zrozumiałe. [emoji846]

Lekarz kazal mi wysłać smsa z wynikiem i wtedy będziemy dzialac. Powiedział ze wygląda mu to na 4 tydzien i jesli beta ladnie urosnie to bedzie wszystko ok..I tego mam sie trzymac.
Moj W. smial sie wczesniej ze blizniaki, a on w sumie ze strony ojca ma...
No to może akurat? Chociaż z tego co się orientuję tutaj strona mamy ma tylko znaczenie

reklama
Do góry