reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A proszę :) jeszcze jaśniutki, ale do przewidywanego okresu mam co najmniej 4 dni
Gratulacje!!! Mi też ten wyszedł jako pierwszy pozytywny.

Dziewczyny bardzo się cieszę, że ostatnio taki jest wysyp dwóch kreseczek! ❤️ Dużo będzie lipcowych mamuś z tego wątku. Gratuluję Wam wszystkim, podczytuje Was codziennie i trzymam kciuki za resztę staraczek ✊✊✊

reklama
Hej.
Jestem po lekarzu. Na razie wiadomo nic nie widac.
Powiedzial tylko ze z moich cykli i malej bety wszystko sie zgadza bo moze byc mloda ciaza.
Widac tylko endo 21 mm i cialko zolte.
Nastraszyl mnie trochę bo powiedzial ze moze to byc tez poronienie przez te plemienia moje z tym ze nie plamie krwia.
Ale gdyby tak bylo to przecież beta nie wzroslaby o ponad 200%, chyba..
Mam powtorzyc ją w poniedzialek. Dostałam tez witaminy.
Zostalo czekac i nie stresowac sie

Hej.
Jestem po lekarzu. Na razie wiadomo nic nie widac.
Powiedzial tylko ze z moich cykli i malej bety wszystko sie zgadza bo moze byc mloda ciaza.
Widac tylko endo 21 mm i cialko zolte.
Nastraszyl mnie trochę bo powiedzial ze moze to byc tez poronienie przez te plemienia moje z tym ze nie plamie krwia.
Ale gdyby tak bylo to przecież beta nie wzroslaby o ponad 200%, chyba..
Mam powtorzyc ją w poniedzialek. Dostałam tez witaminy.
Zostalo czekac i nie stresowac sie
Dokładnie jak by plamienia miały oznaczać poronienie to albo beta by spadała albo by rosła bardzo po malu. A u ciebie widać duży przyrost i masz rację czekać i się nie stresować. Zrób w poniedziałek betę w środę sprawdź znowu przyrost i jestem pewna że wszystko będzie ok. Beta dużo rośnie może bliźniaki będą?

Dokładnie jak by plamienia miały oznaczać poronienie to albo beta by spadała albo by rosła bardzo po malu. A u ciebie widać duży przyrost i masz rację czekać i się nie stresować. Zrób w poniedziałek betę w środę sprawdź znowu przyrost i jestem pewna że wszystko będzie ok. Beta dużo rośnie może bliźniaki będą?
Lekarz kazal mi wysłać smsa z wynikiem i wtedy będziemy dzialac. Powiedział ze wygląda mu to na 4 tydzien i jesli beta ladnie urosnie to bedzie wszystko ok..I tego mam sie trzymac.
Moj W. smial sie wczesniej ze blizniaki, a on w sumie ze strony ojca ma...

Lekarz kazal mi wysłać smsa z wynikiem i wtedy będziemy dzialac. Powiedział ze wygląda mu to na 4 tydzien i jesli beta ladnie urosnie to bedzie wszystko ok..I tego mam sie trzymac.
Moj W. smial sie wczesniej ze blizniaki, a on w sumie ze strony ojca ma...
I tak zrób jak lekarz zalecił. Może będziesz miała podwójne szczęście. Życzę Ci spokojnej ciąży i nie zamartwiaj się. Napewno będzie wszystko w porządku. [emoji6] Koniecznie daj znać w poniedziałek jaki wynik bety.

I tak zrób jak lekarz zalecił. Może będziesz miała podwójne szczęście. Życzę Ci spokojnej ciąży i nie zamartwiaj się. Napewno będzie wszystko w porządku. [emoji6] Koniecznie daj znać w poniedziałek jaki wynik bety.
Nic innego mi nie zostalo.
Martwilam sie druga wyszla super to i teraz nie moze byc inaczej

reklama
Do góry