reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A proszę :) jeszcze jaśniutki, ale do przewidywanego okresu mam co najmniej 4 dni
Gratulacje!!! Mi też ten wyszedł jako pierwszy pozytywny.

Dziewczyny bardzo się cieszę, że ostatnio taki jest wysyp dwóch kreseczek! ❤️ Dużo będzie lipcowych mamuś z tego wątku. Gratuluję Wam wszystkim, podczytuje Was codziennie i trzymam kciuki za resztę staraczek ✊✊✊

reklama
Hej.
Jestem po lekarzu. Na razie wiadomo nic nie widac.
Powiedzial tylko ze z moich cykli i malej bety wszystko sie zgadza bo moze byc mloda ciaza.
Widac tylko endo 21 mm i cialko zolte.
Nastraszyl mnie trochę bo powiedzial ze moze to byc tez poronienie przez te plemienia moje z tym ze nie plamie krwia.
Ale gdyby tak bylo to przecież beta nie wzroslaby o ponad 200%, chyba..
Mam powtorzyc ją w poniedzialek. Dostałam tez witaminy.
Zostalo czekac i nie stresowac sie

Hej.
Jestem po lekarzu. Na razie wiadomo nic nie widac.
Powiedzial tylko ze z moich cykli i malej bety wszystko sie zgadza bo moze byc mloda ciaza.
Widac tylko endo 21 mm i cialko zolte.
Nastraszyl mnie trochę bo powiedzial ze moze to byc tez poronienie przez te plemienia moje z tym ze nie plamie krwia.
Ale gdyby tak bylo to przecież beta nie wzroslaby o ponad 200%, chyba..
Mam powtorzyc ją w poniedzialek. Dostałam tez witaminy.
Zostalo czekac i nie stresowac sie
Dokładnie jak by plamienia miały oznaczać poronienie to albo beta by spadała albo by rosła bardzo po malu. A u ciebie widać duży przyrost i masz rację czekać i się nie stresować. Zrób w poniedziałek betę w środę sprawdź znowu przyrost i jestem pewna że wszystko będzie ok. Beta dużo rośnie może bliźniaki będą?

Dokładnie jak by plamienia miały oznaczać poronienie to albo beta by spadała albo by rosła bardzo po malu. A u ciebie widać duży przyrost i masz rację czekać i się nie stresować. Zrób w poniedziałek betę w środę sprawdź znowu przyrost i jestem pewna że wszystko będzie ok. Beta dużo rośnie może bliźniaki będą?
Lekarz kazal mi wysłać smsa z wynikiem i wtedy będziemy dzialac. Powiedział ze wygląda mu to na 4 tydzien i jesli beta ladnie urosnie to bedzie wszystko ok..I tego mam sie trzymac.
Moj W. smial sie wczesniej ze blizniaki, a on w sumie ze strony ojca ma...

Lekarz kazal mi wysłać smsa z wynikiem i wtedy będziemy dzialac. Powiedział ze wygląda mu to na 4 tydzien i jesli beta ladnie urosnie to bedzie wszystko ok..I tego mam sie trzymac.
Moj W. smial sie wczesniej ze blizniaki, a on w sumie ze strony ojca ma...
I tak zrób jak lekarz zalecił. Może będziesz miała podwójne szczęście. Życzę Ci spokojnej ciąży i nie zamartwiaj się. Napewno będzie wszystko w porządku. [emoji6] Koniecznie daj znać w poniedziałek jaki wynik bety.

I tak zrób jak lekarz zalecił. Może będziesz miała podwójne szczęście. Życzę Ci spokojnej ciąży i nie zamartwiaj się. Napewno będzie wszystko w porządku. [emoji6] Koniecznie daj znać w poniedziałek jaki wynik bety.
Nic innego mi nie zostalo.
Martwilam sie druga wyszla super to i teraz nie moze byc inaczej

reklama
Do góry