reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej jestem tu nowa. Witam staraczki:)
Staramy sie o druga dzidzie.Nasz pierwszy Skarb 30.08skonczy rok.
W kwietniu poronilam w 7tygodniu ciazy. Okres wrocil mi w maju jeden cykl odpuscilismy dla regeneraxji a teraz juz drugi cykl byly staranka...w czerwcu sie nie, udalo okres przyszedl jak w zegarku...29.06ostatni okres teraz juz 36dc a okresu brak test robiiny wczoraj negatywny dodam ze cykle mam 29-30dniowe.
Co to dziewczyny moze byc... jak jutro nie dostane to umawiam sie do gin...
Pobolewa mnie troche brzuch i kregoslup ledzwiowy tzw krzyze po lewej stronie.
Miałam identycznie. Zaczęliśmy się starać po poronieniu z przed 2 lat . Pierwszy cykl i brak okresu . Euforia ... okres nigdy mi się nie spóźnił odkąd go mam . 1 test negatywny 4 dni później negatywny 10 dni po terminie @ negatywny . Wizyta u gin brak ciąży niby owu przede mną . Ból brzucha i pobolewaniw w ledzwiach to objawy mięsniaków. I tak też się okazało . Okres nie przyszedł ponoc ze stresu A te miesniski maleńkie do obserwacji . Więc działamy dalej . Oprócz tego zrobiłam betę by wykluczyć ciążę pozamaciczna

Miałam identycznie. Zaczęliśmy się starać po poronieniu z przed 2 lat . Pierwszy cykl i brak okresu . Euforia ... okres nigdy mi się nie spóźnił odkąd go mam . 1 test negatywny 4 dni później negatywny 10 dni po terminie @ negatywny . Wizyta u gin brak ciąży niby owu przede mną . Ból brzucha i pobolewaniw w ledzwiach to objawy mięsniaków. I tak też się okazało . Okres nie przyszedł ponoc ze stresu A te miesniski maleńkie do obserwacji . Więc działamy dalej . Oprócz tego zrobiłam betę by wykluczyć ciążę pozamaciczna
Hej nie poddawaj się moja mama miała miesniaki i lekarze jej powiedzieli że mnie nie donosi i poroni A tak się nie stało. Jestem zdrowa ;)

Hej nie poddawaj się moja mama miała miesniaki i lekarze jej powiedzieli że mnie nie donosi i poroni A tak się nie stało. Jestem zdrowa ;)
Niby są malutkie 2 i lekarka mówi by tylko obserwować nie mówiła nic, że to co s w staraniach ma przeszkodzić ale w necie to już piszą takie rzeczy , że nie ma to jak usłyszeć od Was jak to faktycznie jest . Mam nadzieję , że się jednak uda mimo to

Hej hej :) u mnie dzisiaj 1 dzień nowego cyklu.. poprzedni 25 dniowy bez wzrostu temperatury, czyli wychodzi na to, że nie było owulacji.
Tak wygląda wykres

Zobacz załącznik 1008471
Hej co do owulacji to ja wczoraj wieczorem poczułam silne uderzenie gorąca A potem miałam taki przezroczysty śluz więc myślę że to są te dni teraz. Ale jak byłam w łazience wczoraj to zobaczylam na papierze żółta plamę A później poczułam jak wypływa śluz ze mnie, dosłownie jakby się coś odkorkowalo

u mnie to kwestia tego ze cykle mam 27-30 dni ostatnio, a ze moj tak jak pisalam roznie ma ochote to tez ciezko sie wstrzelic. Wg kalendarzyka dzis powinna byc owu wiec moze wiczorem cos porobimy a jak nie to zmuszac nie bede, bo czesto sam inicjuje wiec tez nie chce buc natarczywa bo to nie o to chodzi

reklama
Do góry