reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Już od kilku dni mam takie przeczucie że w końcu się udało ale patrząc z perspektywy czasu boję się że się mylę i przyjdzie @.

Jastia ja mam taki zapas testów ciążowych, że mogę robić codziennie choć wiem że nie ma to sensu. Wiecie co Dziewczyny, mam wrażenie że teraz bardziej głupieję przy tych staraniach niż przy poprzednich ciążach. Wcześniej jakoś potrafiłam czekać do terminu miesiączki a teraz jakbym rozumu nie miała.

Już od kilku dni mam takie przeczucie że w końcu się udało ale patrząc z perspektywy czasu boję się że się mylę i przyjdzie @.
Ja po wirusie straciłam już chyba całkiem nadzieje. Wiesz co, jest taka strona t-time kalendarz i tam wpisujesz datę ostatniej miesiączki, długość cyklu i pokazuje Ci drogę jaką zapłodnione jajo przebywa. Widzisz kiedy powinna być implantacja, kiedy test zrobić. Mi pokazuje w tym cyklu tak. Mam nadzieję,ze trochę prawdą jest co piszą o wirusach żołądka- ze dotyczy tylko układu pokarmowego i nie ma wpływu na ciąże... trochę się łudzę.

Załączniki

• BCAD9EDB-B686-4320-9254-E4FA4AAC7BF4.png
    BCAD9EDB-B686-4320-9254-E4FA4AAC7BF4.png
    106,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Jastia ja mam taki zapas testów ciążowych, że mogę robić codziennie choć wiem że nie ma to sensu. Wiecie co Dziewczyny, mam wrażenie że teraz bardziej głupieję przy tych staraniach niż przy poprzednich ciążach. Wcześniej jakoś potrafiłam czekać do terminu miesiączki a teraz jakbym rozumu nie miała.
:)

Do góry