Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie w sumie dziwnie, bo przedwczoraj brzuch tak bolał ze musiałam wziąć tabletkę wieczorem, wczoraj może troszeczkę przez chwile w ciągu dnia, a dzisiaj kompletnie nic. Piersi mega nabrzmiałe ale to normalne, mam tez widoczne żyłki dość mocno ale w sumie nie przyglądałam się nigdy czy tak mam przed okresem. Test niestety negatywny. Jeszcze 3 dni do @Hej. Jak tam u Was? Ja dzisiaj jakieś dziwne samopoczucie jakby mnie grypsko brało. Ból podbrzusza dokucza... temp. 37.2 i ciągłe uczucie mokrosci ... a jeszcze 8 dni do @..
Ha ha... mój wczoraj smażył bo mnie wzięły smaki.)No pewnie ze bedzie dobrze, po kazdej burzy wychodzi Słonce :-)
A mi sie ma na placki ziemniaczane... Dawno nie robiłam.. takie z ziołami cebulką i czosnkiem.... mmmm ....
Aha no ja od 16 do 25dc 1x1 tylko ja nie wiem kiedy i czy wogule byka owu. Bo mnie 16dc strasznie bolał lewy jajnik że nie umiałam stanąć na lewej nodze i strasznie bolały mnie piersi 16 i 17dc i parę dni temu też mnie bolały. Ja ogólnie cykle mam 40 dniowe i dłuższe więc owu raczej u mnie jest nie możliwa wcześniej niż po 20 dc dlatego biorę duphaston aby wyregulowac okresy bo juz prawie rok się z nimi mecze i mam już serdecznie dość.
Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]A propo facetów to pokaże Wam coś na poprawę humoru. Otwieram szafkę na buty i widzę takie coś. Pytam mojego M. co to. A on mi mówi: no co? Tylko chwilę nosiłem to zostawiłem sobie na jutro [emoji33]Zobacz załącznik 1038177