reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witaj, jeśli chodzi o objawy to czasami ciężko ich nie pomylić z PMSem ;) ja kojarzę że pobolewało mnie podbrzusze i byłam przekonana że zaraz się zacznie. To co mnie zastanawiało i było nowością to mega wrażliwe i bolące piersi. Ja też powinnam zacząć nowy cykl podobnie do Ciebie, póki co bez większych objawów, może piersi pobolewają, ale nie aż tak jak wtedy. Z testem chyba spróbuję w niedzielę bo już ledwie wytrzymuje ;)
No chyba poczekam jeszcze ten tydzien do @ aczkolwiek bedzie to wielka proba mojej cierpliwosci. Trzymam kciuki za II kreseczki

reklama
Jeśli w wynikach jest wszystko dobrze to się tym nie martw czasami tak bywa. Mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE prawie w każdym cyklu. Lekarze jedni mówią że to owulacjia inni że "taka moja uroda". Czasami może wiązać się to ze spadkiem hormonów. Trzymaj się ciepło! [emoji2320]
Dziękuję za odpowiedź <3 W wynikach niby wszystko ok, ale czuję że potrzebuję pomocy. To, co mam teraz wygląda na słabe plamienie, ale nigdy w życiu nie miałam plamienia śródcyklicznego. Nie wiem czy to nie franca po prostu, ale nie miałam żadnych objawów a wcale nie boli brzuch. Brzuch boli zawsze w pierwszym dniu okresu a teraz nie boli nic. No i jeśli to takie plamienie, to dziwna rzecz, bo hormony mam nawet dobrze wyregulowane, wnosząc po wynikach. A tarczyca wyszła miodzo. Och matulu, czuję się koszmarnie.

Do góry