reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Tak często to by mi się chyba znudziło ;-) - sorki, ale jak się jest razem od 17 lat to s

My w płodne codziennie, a w resztę dni jak się zachce ;-) Jesteśmy razem już 17 lat, więc wiecie, codziennie to by się znudziło szybko ;-)
My jesteśmy razem 8 lat. Normalnie tak nie jest. Tylko jak się staramy.

Myszki Kochane.. już sama nie wiem co mam robić. W 17 dniu cyklu znowu plamię. Nie mam już siły, żaden lekarz nie dał mi konkretnej interpretacji wyników, już nie mogę brać w kółko tych samych tabletek (tylko w różnych konfiguracjach) i czekać na.. no właśnie, na co ja czekam?
Serdecznie Was pozdrawiam i mocno ściskam.
Jeśli w wynikach jest wszystko dobrze to się tym nie martw czasami tak bywa. Mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE prawie w każdym cyklu. Lekarze jedni mówią że to owulacjia inni że "taka moja uroda". Czasami może wiązać się to ze spadkiem hormonów. Trzymaj się ciepło! [emoji2320]

Hej. Jak tam u Was z oczekiwaniami... wytrzymujecie???
Ale pytasz o oczekiwania na test? U mnie tak sobie. Za 5 dni termin, piersi bolą, brzuch już nawet pobolewa i mam takie bulgotanie jak przed miesiączka właśnie. Także się nie nastawiam chociaż tak bardzo się nastawiam. jak żyć? Hahah

Ostatnia edycja:
Ale pytasz o oczekiwania na test? U mnie tak sobie. Za 5 dni termin, piersi bolą, brzuch już nawet pobolewa i mam takie bulgotanie jak przed miesiączka właśnie. Także się nie nastawiam chociaż tak bardzo się nastawiam. jak żyć? Hahah
No o testy. Ja dopiero 4 11 ale czas się tak dłuży... dlatego pytam jaj wytrzymujecie ten czas do terminu

reklama
Do góry