Smerfetka94
Fanka BB :)
Nawet mdlosci dostalam, masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a masz foty tych testow? a kiedy termin masz?Zaczynam sie martwic ze.cos jest nie tak.
Bol podobny jak na okres ale to nie to samo.
Myślicie ze jak to zagniezdzenie to jutro cos bedzie widac na teście?
Ciekawe co miały znaczyc te dwie blade kreski w takim razie..
Nie mam bo telefon mi nie uchwyci .a masz foty tych testow? a kiedy termin masz?
Jeżeli termin masz na piątek to najprawdopodobniej nic nie wyjdzie. Moim zdaniem dużo za wcześnie w ogóle robiłaś te testy i nie sugerowałbym się nimi. Zobacz jak będzie jutro ranoNie mam bo telefon mi nie uchwyci .
Termin na piątek
A na ból brzucha nospe ze spokojem możesz wziąćNie mam bo telefon mi nie uchwyci .
Termin na piątek
Ja widzę. Cien cienia ale jest! Powtórz jutro/pojutrze lub beta. Kurde ale fajnie. Jest nadzieja!Widzicie tam cos?
Słuchaj, a jakiej czułości jest ten test?Widzicie tam cos?
10. Wzięłam jakis pierwszy lepszy w aptece bo pink nie mieliSłuchaj, a jakiej czułości jest ten test?