reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja mam w sierpniu. Zaczęliśmy starania od maja miał być prezent na urodziny męża, później mojego taty i tak zawsze jakas okazja by się znalazła a teraz to będzie po prostu cud [emoji23][emoji3531]
Ja to co miesiąc sobie wymyślam w jaki sposób powiadomię o ciąży [emoji846][emoji6] co miesiąc mam inny pomysł. W tamtym dla moich i męża rodziców miały być bombki z imionami wnuków i z "małym ktosiem" [emoji846] w tym robię dla nich kalendarze, na miesiąc w którym dziecko ( narazie teoretyczne [emoji1787]) się urodzi byłoby zdjęcie USG albo testu z dwoma kreskami i z zaznaczona datą porodu. W lutym są mojego taty urodziny więc też coś bym wymyśliła [emoji6][emoji846]

Ach... Tylko jak doczekać do tych dwóch kresek. Jestem baaaardzo niecierpliwa, a organizm robi co chce [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny. Potrzebuję porady. Staramy się z mężem o dzidzie. Mam dwa dni do miesiączki. Za to śluz mi się nie podoba. Kilka dni temu był jak galaretka, biały a dzisiaj jest przejrzysty z nitkami krwi. Dziwne... Nigdy tak nie miała.. Czy to może coś oznaczać?
Nitki krwi mogą już zwiastować okres

Hej dziewczyny. Potrzebuję porady. Staramy się z mężem o dzidzie. Mam dwa dni do miesiączki. Za to śluz mi się nie podoba. Kilka dni temu był jak galaretka, biały a dzisiaj jest przejrzysty z nitkami krwi. Dziwne... Nigdy tak nie miała.. Czy to może coś oznaczać?

Niestety to za wiele nie mówi, trzeba czekać na rozwój sytuacji. Możesz też zrobić bete w dniu spodziewanej miesiączki. Powodzenia!

Ja tak miałam w pierwszej ciąży:)

Ahahaha myślałam, że tylko ja tak robię [emoji23] ale też mam masę pomysłów teraz w głowie mam że jak pojedziemy do teściów i będę miała opakowanie od ciasta i powiem teściowej żeby rozkroila a tam w środku usg test jakieś skarpetuszki [emoji85][emoji23]
Ja to co miesiąc sobie wymyślam w jaki sposób powiadomię o ciąży [emoji846][emoji6] co miesiąc mam inny pomysł. W tamtym dla moich i męża rodziców miały być bombki z imionami wnuków i z "małym ktosiem" [emoji846] w tym robię dla nich kalendarze, na miesiąc w którym dziecko ( narazie teoretyczne [emoji1787]) się urodzi byłoby zdjęcie USG albo testu z dwoma kreskami i z zaznaczona datą porodu. W lutym są mojego taty urodziny więc też coś bym wymyśliła [emoji6][emoji846]

Ach... Tylko jak doczekać do tych dwóch kresek. Jestem baaaardzo niecierpliwa, a organizm robi co chce [emoji6]

reklama
Do góry