reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Kochane ja po wczorajszej wizycie widziałam już Naszego Groszka ♥♥♥👶 co prawda nie widać jeszcze serduszka ,ale Pani doktor powiedziała , że ciąża jest młodsza niż wychodzi z OM i sama też o tym widziałam. Za wszystkie Kochane Kobietki trzymam kciuki i Wy też nadal za Nas trzymajcie ♥👍 ściskam Was mocno
Który tydz?

reklama
Dzisiaj według ostatniej miesiączki 7+3 ,ale wiem dokładnie kiedy zaszłam w ciążę (5 grudnia) bo miałam owulację w 24dc 🙂 , pozytywny test ciążowy wyszedł mi 15 grudnia , więc ciąża jest młodsza 👍
Czyli rowno 6+0 wychodzilo wczoraj na usg?
I od kiedy wyliczyli termin, z pwulacji czy @?

Niby tak, bo te dwa tygodnie doliczają 🙂
Ja wlasnie ide 15.01 i mi wychodzi wlasnie 6+0 i sie stresuje ze moze byc za wczesnie i nie zobacze zarodka.. ale ide po recepte. Za to zapisalam sie do innego specjalisty na 8+1
Choc ja mialam owu w 8dc wiec nie licze od @ tylkp od owu

Czyli rowno 6+0 wychodzilo wczoraj na usg?
I od kiedy wyliczyli termin, z pwulacji czy @?
Z ostatniej miesiączki , ale przy drugiej córce też miałam później owulację i w karcie ciąży miałam wpisany termin ten z owulacji ,a mimo to rozwiązali mnie według terminu, który wyszedł na pierwszych prenatalnych.

Ja wlasnie ide 15.01 i mi wychodzi wlasnie 6+0 i sie stresuje ze moze byc za wczesnie i nie zobacze zarodka.. ale ide po recepte. Za to zapisalam sie do innego specjalisty na 8+1
Choc ja mialam owu w 8dc wiec nie licze od @ tylkp od owu
Na spokojnie Kochana 🙂 napewno będzie już pęcherzyk ciążowy , a to już mówi o umiejscowieniu ciąży i to już jest ok. Nie ma się co stresować, tylko cierpliwie poczekać na ukochane serduszko♥️ bo będzie napewno!

Na spokojnie Kochana 🙂 napewno będzie już pęcherzyk ciążowy , a to już mówi o umiejscowieniu ciąży i to już jest ok. Nie ma się co stresować, tylko cierpliwie poczekać na ukochane serduszko♥ bo będzie napewno!
Mam nadzieje :) czlowiek nieswiadomy mniej sie stresuje, bo nawet nie ma czym, a z forum tyle mozna bylo sie dowiedziec, ze teraz tyle obaw... ale trzymam kciuli za Twoje i Moje serduszko ❤

reklama
Do góry