reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ahahaha myślałam, że tylko ja tak robię [emoji23] ale też mam masę pomysłów teraz w głowie mam że jak pojedziemy do teściów i będę miała opakowanie od ciasta i powiem teściowej żeby rozkroila a tam w środku usg test jakieś skarpetuszki [emoji85][emoji23]
My chcemy powiedziec rodzicom jednyl i drugim na dzien babci i dziadka, do moich zadzwonimy z zyczeniami bo daleko a z tesciami mieszkamy wiec cos pewnie kupimy

O
Po ok tygodniu od zrobienia testu lekko plamilam, byłam na Izbie przyjęć, kazali mi brać magnez i nospe. Ciąża przebiegała ogólnie bez zarzutów, córka ma 3 lata:)
A piersi też cię bolały? Bo mnie w tym momencie nie bolą. W pierwszej ciąży bolały ale wiem że organizm może być jeszcze przyzwyczajony tak jakby do ciąży do tych wszystkich hormonów bo po łyżeczkowaniu jestem dopiero 2 miesiąc nie cały i wiem że jeżeli jest ciąża no to organizm po prostu może być jeszcze tak jakby przystosowany do tego wszystkiego. Zakładając że jest hehe

Ja też już planuje, a jeszcze jestem w poczekalni, że się tak wyrażę [emoji23] Fajnie by było na Dzień Babci i Dziadka przekazać taką nowinę:)
My chcemy powiedziec rodzicom jednyl i drugim na dzien babci i dziadka, do moich zadzwonimy z zyczeniami bo daleko a z tesciami mieszkamy wiec cos pewnie kupimy

My o pierwszej ciąży powiadomiliśmy tak ze ponieważ to był dzień mamy to mieliśmy prezent zamknięty w pudełeczku. Ale powiedzieliśmy rodzicom żeby otworzyli razem bo to taki wspólny prezent. W środku była kartka z napisem - za 8 mcy zostaniecie dziadkami. O drugiej ciąży (niestety tą dzidzię straciłam) powiadomiliśmy tak ze synek miał
Na koszulce napisane „zostanę starszym
Bratem” i w pewnym momencie mu zdjęłam bluzę i został w tej koszulce. Na trzecia ciaze tez mam już plan jak powiedzieć [emoji6]

W 29 dc mam zapisaną bolesność piersi [emoji6] Pamiętam, że brzuch mnie bolał jak na okres i ten śluz, bo co chwila biegałam w pracy do łazienki [emoji6] Mam na pamiątkę zapisane objawy, ale wtedy starania trwały tylko pół roku :)
O
A piersi też cię bolały? Bo mnie w tym momencie nie bolą. W pierwszej ciąży bolały ale wiem że organizm może być jeszcze przyzwyczajony tak jakby do ciąży do tych wszystkich hormonów bo po łyżeczkowaniu jestem dopiero 2 miesiąc nie cały i wiem że jeżeli jest ciąża no to organizm po prostu może być jeszcze tak jakby przystosowany do tego wszystkiego. Zakładając że jest hehe

reklama
Do góry