reklama
Aklime
Fanka BB :)
Taki chyba właśnie też po duphastonie miałam.
I mam nadzieję, że u mnie 3dpo Kiedy testujesz?
To zalezy na ile bede cierpliwa powinnam chyba dopiero 2 stycznia, ale mysle ze nie wytrzymam tyle, i od sylwestra zaczne. O ile @ nie przyjdzie wczesniej i nie trzeba bedzie testowac a Ty?
Milipiet
Czesc Kobietki powtorzylam dzis test i wyszly mi II kreski. Fakt, ze ta druga bladzioch straszny, ale cos jest. Jestem 2 dni przed @ wiec moze w Wigilię będzie wyrazniejsza jutro z rana smigam na bete, ale niestety wyniki dopiero nastepnego dnia czyli rowniez w Wigilię oby kazdej z Was spełniły się marzenia :*
Załączniki
Verona26
Taki cień że nie było to nawet na zdjęciach widać, więc uznaje ten test za negatywny.
Nie trać nadzieji dopóki nie ma @.
Ja jakoś jestem spokojna. Nie wiem czy to dlatego że brałam antybiotyki i mam świadomość że mogło coś mi się rozregulowac. Ale wrzuciłam na luz co będzie to będzie.
Tylko śpię na stojąco, to zmęczenie mnie wykańcza...
Nie trać nadzieji dopóki nie ma @.
Ja jakoś jestem spokojna. Nie wiem czy to dlatego że brałam antybiotyki i mam świadomość że mogło coś mi się rozregulowac. Ale wrzuciłam na luz co będzie to będzie.
Tylko śpię na stojąco, to zmęczenie mnie wykańcza...
Ja mam dziś 32dc. Ale u Ciebie był przecież cień na teście?
Jak zobaczyłam ten śluz to siadł mi humor i już straciłam nadzieję.
Verona26
Super! Gratulacje! Z porannego robiłaś?
Czesc Kobietki powtorzylam dzis test i wyszly mi II kreski. Fakt, ze ta druga bladzioch straszny, ale cos jest. Jestem 2 dni przed @ wiec moze w Wigilię będzie wyrazniejsza jutro z rana smigam na bete, ale niestety wyniki dopiero nastepnego dnia czyli rowniez w Wigilię oby kazdej z Was spełniły się marzenia :*
Verona26
Który dzień cyklu U Ciebie?
Milipiet
Tak dzisiaj z porannego jutro lece na beteSuper! Gratulacje! Z porannego robiłaś?
Dwa+Trzy
Teoretycznie zamyka się od razu po owulacji i otwiera albo przed @ albo w trakcie poroduA orientuje się ktoś czy szyjka podnosi i zamyka się dopiero po zagnieżdżeniu czy już wcześniej?
@Aklime Piona! Ja też zacznę w Sylwestra
Choć obiecałam samej sobie, że nie powtórzę tego błędu..
@Milipiet Powodzenia jutro!
Milipiet
Dziekuje we wtorek wyniki zobaczymy co to bedzieTeoretycznie zamyka się od razu po owulacji i otwiera albo przed @ albo w trakcie porodu
Piona! Ja też zacznę w Sylwestra
Choć obiecałam samej sobie, że nie powtórzę tego błędu..
@Milipiet Powodzenia jutro!
reklama
Aklime
W tym cyklu porobie maraton testowy, i znow mi przejdzie to w nastepnych dwoch nie zrobie zadnego