reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

@Saneatsui co u Ciebie kochana ?
A u mnie wszystko ok, zajęłam się codziennością i jakoś nie wchodziłam na forum. Jutro mam wizytę u ginekolog i będę wiedzieć co jest grane.
Boję się strasznie bo sama nie wiem co myśleć.
Czy liczyć na to że jakimś cudem dzidzia przetrwała i się udało czy liczyć na to że wszystko się oczysciło całkiem i że będziemy mieć zielone światło.
WGL jakoś dziwnie się czułam ostatnio, na myśl o seksie mi się odechciewało wszystkiego, a zawsze nie mogłam się doczekać końca okresu żeby tylko się pomiziać (a ile razy się nie zdążył skończyć i nas brało na siebie xD) dopiero mnie wczoraj chłop odblokował xD
Sama nie wiem jak mam ten cykl liczyć, czy płodne mi się zaczną w pon czy w środę (mam 2 apki i wlasnie jedna pokazuje pon druga srode)
Jakoś teraz doła załapałam i serio się boję tej wizyty jutro.

reklama
A u mnie wszystko ok, zajęłam się codziennością i jakoś nie wchodziłam na forum. Jutro mam wizytę u ginekolog i będę wiedzieć co jest grane.
Boję się strasznie bo sama nie wiem co myśleć.
Czy liczyć na to że jakimś cudem dzidzia przetrwała i się udało czy liczyć na to że wszystko się oczysciło całkiem i że będziemy mieć zielone światło.
WGL jakoś dziwnie się czułam ostatnio, na myśl o seksie mi się odechciewało wszystkiego, a zawsze nie mogłam się doczekać końca okresu żeby tylko się pomiziać (a ile razy się nie zdążył skończyć i nas brało na siebie xD) dopiero mnie wczoraj chłop odblokował xD
Sama nie wiem jak mam ten cykl liczyć, czy płodne mi się zaczną w pon czy w środę (mam 2 apki i wlasnie jedna pokazuje pon druga srode)
Jakoś teraz doła załapałam i serio się boję tej wizyty jutro.
Jeżeli jest jakakolwiek szansa to trzymam mocno kciuki
Ja z seksem to już tak mam od jakiegoś czasu że mi się nie chce bo z tyłu głowy mam że robię to by zajsc w ciążę. Tęsknię za okresem jak już byłam w ciąży to strasznie mi się chciało i to tylko dla przyjemności ;) teraz no mąż przypomina ( jak wczoraj) że mieliśmy co dwa dni a wczoraj był trzeci haha
Nie dołuj się kochana jesteśmy z Tobą

Jestem teoeetycznie 4 dni po owulacji jezeli w ogole byla. Wlasnie zauwazylam na bieliznie brazowy gesty sluz ze skrzepkiem krwi, czy to moze byc od duphastonu?

Przed chwilą po podcieraniu zauważyłam pasek śluzu nie duży podbarwiony na różowo. Nawet nie pamiętam czy @ u mnie tak się kiedyś rozpoczynała czy to co innego, tylko coby to mogło być? Jeśli jakimś cudem implantacja to do zapłodnienia musiałoby dojsc 6-12 dni temu tak? I kiedy po implantacji test może wyjść ?

Przed chwilą po podcieraniu zauważyłam pasek śluzu nie duży podbarwiony na różowo. Nawet nie pamiętam czy @ u mnie tak się kiedyś rozpoczynała czy to co innego, tylko coby to mogło być? Jeśli jakimś cudem implantacja to do zapłodnienia musiałoby dojsc 6-12 dni temu tak? I kiedy po implantacji test może wyjść ?
Tak, niby 10dpo :)

Jestem teoeetycznie 4 dni po owulacji jezeli w ogole byla. Wlasnie zauwazylam na bieliznie brazowy gesty sluz ze skrzepkiem krwi, czy to moze byc od duphastonu?
Taki chyba właśnie też po duphastonie miałam.
I mam nadzieję, że u mnie 3dpo :) Kiedy testujesz?

Po implantacji min.2 dni :)
Powodzenia

reklama
Do góry