reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
Jestem z małego miasta ze Śląska, zrobię badanie w przychodni która robi badania w diagnostyce w Katowicach.

Ale stres Wezme nospe, kilo frytek z majonezem i idę do wyra oglądać film co by nie myśleć o tym za dużo..

reklama
Mam nawet małą teorię spiskową ,że Malutek się gdzieś uchował 👶 złuszczyło się to co miało się złuszczać ,a on znalazł sobie miejsce dla siebie i postanawił tam zamieszkać ♥️ i tego właśnie Ci życzę.
To by było najpiękniejsze co mogłoby mnie spotkać Jednak po tylu latach ciężko mieć jakąkolwiek nadzieję.. ale bardzo Ci dziękuję za te słowa 😙

Jestem z małego miasta ze Śląska, zrobię badanie w przychodni która robi badania w diagnostyce w Katowicach.

Ale stres Wezme nospe, kilo frytek z majonezem i idę do wyra oglądać film co by nie myśleć o tym za dużo..
[/QUO
Pytałam dlatego, że często w różnych miastach są całodobowe laboratoria dyżurowe, gdzie można nawet w niedzielę wykonać badania. Ja tak robiłam tydzień temu w niedzielę i po dwóch godzinach miałam wyniki bety 👍

Powodzenia :) trzymam kciuki za bete :) ja też jestem z mniejszego miasta na Śląsku :)

No są ale od momentu terminu miesiączki.
Tygodnie są podawane od ostaniej miesiączki właśnie a nie od zapłodnienia. Polecam artykuł na mama ginekolog: hipotetyczna Hania. Tam jest wszystko pięknie opisane.
Czytałam ten artykuł wczoraj, było tam napisane że około 14 dni zapłodnienia tylko co jeśli owulacja była np w 8 lub 10 dniu cyklu i już w 24 dniu cyklu ten zarodek jest zaimplantowany a do okresu jeszcze np 5 dni i kobieta pije i pali 😬

reklama
Do góry