reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny Ja dostalam okres w poniedzialek. Juz sie z tym pogodzilam. Mam jeszcze koncowke okresu, ale od wczoraj tak mnie zaczely bolec piersi, ze nie moge ich dotknac. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy i mam takie zawroty glowy ze masakra. Nigdy na poczatku cyklu tak nie mialam. Zrobilam na odczepne popoludniu test i w ogole o nim zapomnialam Patrze teraz a tu cien kreski. Albo mam paranoje juz jakas???

Kurczę, faktycznie jakby cień był.
@ miałaś normalny taki jak zawsze?

reklama
Kurczę, faktycznie jakby cień był.
@ miałaś normalny taki jak zawsze?
Mialam jak zawsze obfity ale bez skrzepów -na co zwrocilam uwage. Ja juz nie wiem co myslec. Dzisiaj rano wpadlam w taki szal, ze rzucalam butami. Na pewno cos sie dzieje z hormonami, tylko co? Przeciez jak byl okres to nie ma opcji na ciaze. Nie wyrobie z nerwow A wizyta 27go

Mialam jak zawsze obfity ale bez skrzepów -na co zwrocilam uwage. Ja juz nie wiem co myslec. Dzisiaj rano wpadlam w taki szal, ze rzucalam butami. Na pewno cos sie dzieje z hormonami, tylko co? Przeciez jak byl okres to nie ma opcji na ciaze. Nie wyrobie z nerwow A wizyta 27go

Może spróbuj zrobić test za dwa dni ponownie?
Do 27-ego już niedługo.
Ale jeśli wyjdzie pozytywny ponownie to ja bym się zgłosiła do jakiegoś lekarza najszybciej jak to możliwe, żeby zrobić usg.

Tak tez powiedzial moj maz Zeby zrobic w poniedzialek rano test.
Po 9 latach staran taka sytuacja mnie spotyka Taki stres Mam dosc 🙁 jesli sie udalo to pewnie nic po tym jesli bylo krwawienie jak okres 😥 wezme nospe moze Mam tez w domu luteine ale nie chce kombinowac bo pewnie to nie jest ciaza a pogmatwam sobie w hormonach

Tak tez powiedzial moj maz Zeby zrobic w poniedzialek rano test.
Po 9 latach staran taka sytuacja mnie spotyka Taki stres Mam dosc 🙁 jesli sie udalo to pewnie nic po tym jesli bylo krwawienie jak okres 😥 wezme nospe moze Mam tez w domu luteine ale nie chce kombinowac bo pewnie to nie jest ciaza a pogmatwam sobie w hormonach
Mam znajomą która też miała normalny okres i połowie kolejnego cyklu wyszły jej dwie kreski także wszystko jest możliwe... Powtórz test za dwa dni,ja też widzę cień ..

Dziewczyny Ja dostalam okres w poniedzialek. Juz sie z tym pogodzilam. Mam jeszcze koncowke okresu, ale od wczoraj tak mnie zaczely bolec piersi, ze nie moge ich dotknac. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy i mam takie zawroty glowy ze masakra. Nigdy na poczatku cyklu tak nie mialam. Zrobilam na odczepne popoludniu test i w ogole o nim zapomnialam Patrze teraz a tu cien kreski. Albo mam paranoje juz jakas???
Na Twoim miejscu nie bawiłbym się już w robienie testów , tylko od razu beta HCG w odstępie 48h😘

Moze racja? Rano w poniedzialek przed praca zrobie Co za stres 😥
Będziesz robiła w diagnostyce? Jeśli tak, poproś o przyspieszenie wyników i idź na samo otwarcie, żebyś zdążyła przed pierwszym kurierem, wtedy max o 12 będziesz miała na necie wyniki. Pamiętaj, że stres jest niewskazany i co ma być to będzie 😘 natura widziała juz takie przypadki, więc Twój "okres" nie będzie niczym niezwykłym. Z jakiego miasta jesteś?

reklama
Do góry