reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny Ja dostalam okres w poniedzialek. Juz sie z tym pogodzilam. Mam jeszcze koncowke okresu, ale od wczoraj tak mnie zaczely bolec piersi, ze nie moge ich dotknac. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy i mam takie zawroty glowy ze masakra. Nigdy na poczatku cyklu tak nie mialam. Zrobilam na odczepne popoludniu test i w ogole o nim zapomnialam Patrze teraz a tu cien kreski. Albo mam paranoje juz jakas???

Kurczę, faktycznie jakby cień był.
@ miałaś normalny taki jak zawsze?

reklama
Kurczę, faktycznie jakby cień był.
@ miałaś normalny taki jak zawsze?
Mialam jak zawsze obfity ale bez skrzepów -na co zwrocilam uwage. Ja juz nie wiem co myslec. Dzisiaj rano wpadlam w taki szal, ze rzucalam butami. Na pewno cos sie dzieje z hormonami, tylko co? Przeciez jak byl okres to nie ma opcji na ciaze. Nie wyrobie z nerwow A wizyta 27go

Mialam jak zawsze obfity ale bez skrzepów -na co zwrocilam uwage. Ja juz nie wiem co myslec. Dzisiaj rano wpadlam w taki szal, ze rzucalam butami. Na pewno cos sie dzieje z hormonami, tylko co? Przeciez jak byl okres to nie ma opcji na ciaze. Nie wyrobie z nerwow A wizyta 27go

Może spróbuj zrobić test za dwa dni ponownie?
Do 27-ego już niedługo.
Ale jeśli wyjdzie pozytywny ponownie to ja bym się zgłosiła do jakiegoś lekarza najszybciej jak to możliwe, żeby zrobić usg.

Tak tez powiedzial moj maz Zeby zrobic w poniedzialek rano test.
Po 9 latach staran taka sytuacja mnie spotyka Taki stres Mam dosc 🙁 jesli sie udalo to pewnie nic po tym jesli bylo krwawienie jak okres 😥 wezme nospe moze Mam tez w domu luteine ale nie chce kombinowac bo pewnie to nie jest ciaza a pogmatwam sobie w hormonach

Tak tez powiedzial moj maz Zeby zrobic w poniedzialek rano test.
Po 9 latach staran taka sytuacja mnie spotyka Taki stres Mam dosc 🙁 jesli sie udalo to pewnie nic po tym jesli bylo krwawienie jak okres 😥 wezme nospe moze Mam tez w domu luteine ale nie chce kombinowac bo pewnie to nie jest ciaza a pogmatwam sobie w hormonach
Mam znajomą która też miała normalny okres i połowie kolejnego cyklu wyszły jej dwie kreski także wszystko jest możliwe... Powtórz test za dwa dni,ja też widzę cień ..

Dziewczyny Ja dostalam okres w poniedzialek. Juz sie z tym pogodzilam. Mam jeszcze koncowke okresu, ale od wczoraj tak mnie zaczely bolec piersi, ze nie moge ich dotknac. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy i mam takie zawroty glowy ze masakra. Nigdy na poczatku cyklu tak nie mialam. Zrobilam na odczepne popoludniu test i w ogole o nim zapomnialam Patrze teraz a tu cien kreski. Albo mam paranoje juz jakas???
Na Twoim miejscu nie bawiłbym się już w robienie testów , tylko od razu beta HCG w odstępie 48h😘

Moze racja? Rano w poniedzialek przed praca zrobie Co za stres 😥
Będziesz robiła w diagnostyce? Jeśli tak, poproś o przyspieszenie wyników i idź na samo otwarcie, żebyś zdążyła przed pierwszym kurierem, wtedy max o 12 będziesz miała na necie wyniki. Pamiętaj, że stres jest niewskazany i co ma być to będzie 😘 natura widziała juz takie przypadki, więc Twój "okres" nie będzie niczym niezwykłym. Z jakiego miasta jesteś?

reklama
Do góry