Daraa_94
Fanka BB :)
To tym bardziej gratuluję [emoji3531] dużo zdrówka dla Was [emoji7]Pierwsze moje, nasze pierwsze II kreseczki w zyciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tym bardziej gratuluję [emoji3531] dużo zdrówka dla Was [emoji7]Pierwsze moje, nasze pierwsze II kreseczki w zyciu
Oby beta potwierdziła ciąze ale cichutko dziękujęTo tym bardziej gratuluję [emoji3531] dużo zdrówka dla Was [emoji7]
Mam podobnie tyle że nie mam nerwicy ale znowu łapie doły z byle powodu i chce mi się ryczeć.Mjienokropnienkusi by zrobić. Nie wiem co się że mną dzieje. Nie poznanie się. Wróciłam z pracy inspalalm 1.5 h. Miałam iść na zakupy. I żal mi mojego męża bo tak się stara, a ja mam taką nerwicę że patrzeć na niego Nie mogę i nie wiem dlaczego [emoji25][emoji58]
Skoro coś widzisz to pewnie tam jest cieszę sięOczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam test. Albo mam psychoze i to ostra albo tam jest cień cienia cienia cienia kreski. Nie wiem. Nie mogę tego uchwycić na zdjęciu. Chciałam wam pokazać bo nie wiem czy już zwariowalam czy co...
Skoro coś widzisz to pewnie tam jest cieszę się
Dziewczyby nie wytrzymalam ...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.