ElaStyczna
Fanka BB :)
Bylas na monitoringu cyklu? Odczuwasz jakies bole owulacyjne?W piątek byłam na becie ujemna 12 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylas na monitoringu cyklu? Odczuwasz jakies bole owulacyjne?W piątek byłam na becie ujemna 12 dpo
Byłam na monitoringu, dokładnie z racji monitoringu, leki w, zastrzyku wiem kiedy była owu, odczuwam ja mocno więc była na 10000% 1.12Bylas na monitoringu cyklu? Odczuwasz jakies bole owulacyjne?
U mnie to samo, już mnie to irytujeJa dziś 36 dc wiec już naprawdę najwyższy czas na przyjęcie @. Gdzie ta cholera jest? Jak się jej nie chce widziec to przychodzi jak się na nią czeka to jej nie ma
W tym miesiacu tez bolesnie ja odczulamByłam na monitoringu, dokładnie z racji monitoringu, leki w, zastrzyku wiem kiedy była owu, odczuwam ja mocno więc była na 10000% 1.12
Ale gin twierdzi że może wyjść nawet po 16 dniach
Oby wszystko potoczylo sie jak najlepiej ,Cześć dziewczynyByłam u Was chwilę... a później zmieniałam pracę, udało się zafasolkować.. i już jakoś nie napisałam.
Nie wiem, czy któraś mnie stąd pamięta ale chyba wyglądało to u mnie tak jak u większości.
Starania, starania, starania... i nic. Miliony sikanych testów.. a to owu, a to testy ciążowe.. wszystko o kant dupy.
Do tego odkąd zaczęliśmy się starać, to wszystko się spierniczyło. Nagle cykle się rozjechały.. z równiutkich jak w zegarku pojawiły się 35 dniowe, 19 dniowe i taka huśtawka. Do tego sprawdzałam poziom progesteronu i był taki, jak kobity w trakcie menopauzy (badałam kilka razy). I jak już odpuściliśmy.. jak już zmieniłam pracę...
Raz jeden się przytulaliśmy w okolicach owu (o ile w ogóle mogłam określić kiedy była przy takich cyklach). I bęc! Jakie było moje zdziwienie! Okres próbny, nowa praca.. a u mnie taka rewolucja.
Oczywiście jeszcze dmucham na zimne, dopiero jutro wizyta u lekarza, która mam nadzieje, że potwierdzi że wszystko jest ok.. ale jednak
Trzymam za Was wszystkie kciuki!i chyba taka przewrotność losu, że jak się człowiek stara to ciężko.. a jak odpuszcza, to niespodzianka..
Cóż mogę Ci Kochana na ten temat powiedziećCześć dziewczynyByłam u Was chwilę... a później zmieniałam pracę, udało się zafasolkować.. i już jakoś nie napisałam.
Nie wiem, czy któraś mnie stąd pamięta ale chyba wyglądało to u mnie tak jak u większości.
Starania, starania, starania... i nic. Miliony sikanych testów.. a to owu, a to testy ciążowe.. wszystko o kant dupy.
Do tego odkąd zaczęliśmy się starać, to wszystko się spierniczyło. Nagle cykle się rozjechały.. z równiutkich jak w zegarku pojawiły się 35 dniowe, 19 dniowe i taka huśtawka. Do tego sprawdzałam poziom progesteronu i był taki, jak kobity w trakcie menopauzy (badałam kilka razy). I jak już odpuściliśmy.. jak już zmieniłam pracę...
Raz jeden się przytulaliśmy w okolicach owu (o ile w ogóle mogłam określić kiedy była przy takich cyklach). I bęc! Jakie było moje zdziwienie! Okres próbny, nowa praca.. a u mnie taka rewolucja.
Oczywiście jeszcze dmucham na zimne, dopiero jutro wizyta u lekarza, która mam nadzieje, że potwierdzi że wszystko jest ok.. ale jednak
Trzymam za Was wszystkie kciuki!i chyba taka przewrotność losu, że jak się człowiek stara to ciężko.. a jak odpuszcza, to niespodzianka..
Ja nie chce ci robić nadzieji ale już tutaj opisywałam przypadek mojego pierwszego testu z synem. Zrobiłam test kilka dni przed @ i wyszła biel. Wkuzona wrzuciłam ten test do kosA. Za pol godiNy otwieram kosz spoglądam a tam jasniutka kreska. Wiedziałam ze po 10 minutach już się nie liczy a co dopiero po 30 minutacha le jakaś nadzieja się urodziła. Następnego dnia rano zrobiłam test i wyszła cieniusieńka kreseczka i wlasnie wróciła z przedszkola ta kreska
Dziewcyzby ja mam tez dziwny cykl. Dosyć ze miałam te różowe plamienia to jescze mam bardzi Mokry ten cykl. Fakt ze mam od 2 tyg zdrowa doetę ale No nigdy tak nie miałam śluzu przed @. Mam Ok 34 dniowe cykle. Dziś 30 dzień cyklu. Test bielutki. ZresTa szanse zerowe ale zastanawia mnie cEmu taki inny śluz mam cały miesiąc.