reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dostałam telefon z laboratorium. Nie jestem w ciąży, wyniki do odebrania w poniedziałek. Cieszę się szczęściem wszystkich dziewczyn którym się udało, jednak na razie muszę przeboleć swoje. Dziękuję za wsparcie, i przepraszam, że zawracałam Wam głowę.
Głowa do góry =) będzie dobrze. Życzę ci powodzenia, oby w przyszłym cyklu się udalo 😘

Dziś pozytywny test owu, a przyjechała teściowa. Będzie do poniedziałku... Nie przełamie się jak ona jest w domu. Nie ma mowy... [emoji53] Pewnie znowu stracony cykl. Zawsze coś.

@seneatsui jak sytuacja?
Beta wyszła 15, czyli za niski przyrost, nie było sensu podawać żadnych leków podtrzymujacych bo skoro leci w tak wczesnej to znaczy że coś genetycznie nie tego. Do 15 byłam w szpitalu ale wpisali mnie już.
Teraz w domu w łazience poszedł mi skrzep wielkości małego palca u ręki więc chyba już po ptakach.
Ale nie ma się czym dolowac, teraz żeby jak najszybciej się oczyścić i działać dalej :)

Beta wyszła 15, czyli za niski przyrost, nie było sensu podawać żadnych leków podtrzymujacych bo skoro leci w tak wczesnej to znaczy że coś genetycznie nie tego. Do 15 byłam w szpitalu ale wpisali mnie już.
Teraz w domu w łazience poszedł mi skrzep wielkości małego palca u ręki więc chyba już po ptakach.
Ale nie ma się czym dolowac, teraz żeby jak najszybciej się oczyścić i działać dalej :)

Wielka szkoda, trzymałam za Ciebie mocno kciuki. Z drugiej strony pamiętajmy kobietki, że organizm nie eliminuje pewnych rzeczy bez powodu. Może coś faktycznie było nie tak. Szkoda, że taki finał.

Owocnych starań, będziemy próbowały wspólnie, bo ja mam w tym cyklu zakaz ;)

To teraz się udało ale widocNie zarodek za słaby. Następnym razem już jedno i drugie będzie w porządku. Wierze ze tal bezie i tego ci życzę. Mocne tulę.
Trzymaj soe. Pamiętaj ze lepiej teraz niż później zawsze tzreba szukac tej lepszej strony. Bądź dzielna

reklama
To teraz się udało ale widocNie zarodek za słaby. Następnym razem już jedno i drugie będzie w porządku. Wierze ze tal bezie i tego ci życzę. Mocne tulę.
Trzymaj soe. Pamiętaj ze lepiej teraz niż później zawsze tzreba szukac tej lepszej strony. Bądź dzielna
Powiem szczerze że myślałam że gorzej będę to znosić ale też tak uważam że przynajmniej wiemy że wszystko klika, ale też teraz świeżo po anty więc organizm musiał ogarnąć. Mam mega wsparcie w mężu, śmiał się czy już planuje następny maraton ;)
Ale serio jest okej, trzymam się i cieszę że wiemy że jesteśmy w stanie zajść A skoro w terminie miesiączki to zarodek był zbyt słaby i nie bardzo mieliśmy wpływ na to

Do góry