reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Może coś faktycznie panuje, jakieś wiry i inne bakterie... Ale u coś jest! Przezroczysty śluz, ciągnący taki trochę jak w płodne tylko gęstszy, i cienka nitka czegoś różowego na papierze. O cholerka, ale dzisiaj ból brzucha trochę odpuścił. Czyżby to co myślę?
Tez mam problemy jelitowe od Wczoraj

Może coś faktycznie panuje, jakieś wiry i inne bakterie... Ale u coś jest! Przezroczysty śluz, ciągnący taki trochę jak w płodne tylko gęstszy, i cienka nitka czegoś różowego na papierze. O cholerka, ale dzisiaj ból brzucha trochę odpuścił. Czyżby to co myślę?
Ja dwa dni temu miala takie male czerwone kropki na papierze. Ze dwie-trzy. Tez nie wiem co to.

Ja w poprzednim cyklu jak zaszlam miałam duzo sluzu rozowego i to byla implantacja

Tylko u mnie to nie był różowy śluz A raczej takie nitki jakby krwi, klamki dziwne. Nie żywa krew A taki kawałek różowego zabarwienia. Myśli mnie strasznie ten ciągnący przezroczysty śluz, tylko bardziej gęsty. Już zaczęłam myśleć że mam dniplode 25 dc, tylkobwtey nie wiem co to było od 11dc do 16 dc jak nie płodne, no i typowe hole owulacyjne. Po tym zdarzeniu z tym różowym czymś w sluzie, znów zaczął odzywać się brzuch [emoji16] Patologia w tym moim cyklu [emoji23]

reklama
Cholerka chyba nie wytrzymam z tym testem jeszcze 6 dni [emoji16][emoji16][emoji16] coś czuje że będę się zawodzic na bielach vizira[emoji23] A na końcu przyjdzie @ i od razu do psychiatry się rejestruje [emoji16][emoji23]

Do góry