Smerfetka94
Fanka BB :)
Poważnie widzicie?
Ja widze golym okiem ale myślałam że tylko ja
Ja widze golym okiem ale myślałam że tylko ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kilka dni po owu miałam mega dużo sluzu i tak do poronienia zostaloTylko u mnie to nie był różowy śluz A raczej takie nitki jakby krwi, klamki dziwne. Nie żywa krew A taki kawałek różowego zabarwienia. Myśli mnie strasznie ten ciągnący przezroczysty śluz, tylko bardziej gęsty. Już zaczęłam myśleć że mam dniplode 25 dc, tylkobwtey nie wiem co to było od 11dc do 16 dc jak nie płodne, no i typowe hole owulacyjne. Po tym zdarzeniu z tym różowym czymś w sluzie, znów zaczął odzywać się brzuch [emoji16] Patologia w tym moim cyklu [emoji23]
Ja kilka dni po owu miałam mega dużo sluzu i tak do poronienia zostalo
Podobny do plodnego.A jak on wyglądał? Bo mój dziwny, jakiś taki płodny, cholerka wie k co tu chodzi [emoji16]
Podobny do plodnego.
Non stop czułam ze jest mi wilgotno.
Chwilami bylo go mega duzo
Gratulacje z powodu wszystkich dwóch kreseczek !!! Dziewczyny, a powiedzcie z doświadczenia, czy w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek anty miałyście od razu owulację, czy dużej się to regulowało? Wiem, że każda jest inna, ale w sumie zastanawiam się jakie są "statystyki"..
To ze poronilam..na to nie patrzKurde dajesz mi nadzieję... chociaż z drugiej strony piszesz o promieniu [emoji58] Przykro mi że musiałaś coś takiego przejść.