reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja też zuje się jak na okres... Dzisiaj wszystko mnie tak drażni że wrrr... mam 23 dc i jestem tak nerwowa że przegięcie.
A ja się dziś witam w 22 dniu cyklu i jeśli nie wyszło to marze o okresie jak dostane to się chyba uciesze. Mam tak obrzydliwe pms że jestem napuchnięta do granic możliwości, i moje emocje oscylują między chęcią mordu a płaczem z beznadziejności i prozy życia. Ratunku błagam

reklama
Dziewczyny wy wierzycie temperaturę i trochę się znacie na tym. Kiedy temperatura powinna skoczyć? Po owulacji w dniu owulacji? Jak to jest? Nie powinna się utrzymywać po owulacji na wyższym poziomie... Bo ja już nic z tego nie rozumiem... [emoji26]

Kurde wariuje... pierwszy raz mierze temperaturę w tym cyklu. I przed wczoraj miałam jeszcze 37.2, wczoraj 36.9 A dziś 36.6. Jestem po owu więc wydaje mi się że już powinna być stała i spaść przed miesiączka. Co jest wgl grane... Nie ogarniam już tego. Teraz tak właśnie zaczęłam myśleć i bardzo mnie to zdziwiło... cio tym myślicie? Straciłam już nadzieję na ciążę przez ten spadek...

Kurde wariuje... pierwszy raz mierze temperaturę w tym cyklu. I przed wczoraj miałam jeszcze 37.2, wczoraj 36.9 A dziś 36.6. Jestem po owu więc wydaje mi się że już powinna być stała i spaść przed miesiączka. Co jest wgl grane... Nie ogarniam już tego. Teraz tak właśnie zaczęłam myśleć i bardzo mnie to zdziwiło... cio tym myślicie? Straciłam już nadzieję na ciążę przez ten spadek...
Zamiast się załamywać i tracić nadzieję , zmierz jutro rano . Przy implantacji może być jednodniowy spadek temperatury 👍 głowa do góry Kochana!

Właśnie teraz leżę bo brzuch mnie boli. Najgorsze jest to że leżę w bluzie pod kocem jest mi tak strasznie zimno że się trzęse A temperatura w normie... mierzylam.teraz. Ja myślałam że przy implantacji jest wzrost temperatury A nie spadek. Teraz mnie zaskoczyłaś! [emoji33]
Zamiast się załamywać i tracić nadzieję , zmierz jutro rano . Przy implantacji może być jednodniowy spadek temperatury [emoji106] głowa do góry Kochana!

reklama
Do góry