reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Wybraliśmy wózek z kolekcji 2010- i niestety nie mogę właśnie znaleźć nigdzie zdjęć. Kolekcję widzieliśmy w sklepie, bo szczerze mówiąc jak zapoznałam się z katalogiem na 2009r to nic mi się nie podobało dla chłopaka:-( A w nowej kolekcji jest extra materiał:-) Co do modelu (jeśli chodzi o stelaż) to wybraliśmy "Ip-op"........ w chromie:-p Oczywiście najbardziej ten chrom kręci mojego małża:-D

Tak, model ten sam, tylko tak jak mówię, gdyby nie było nowych tkanin, nie zdecydowałabym się na nic.. Dla dziewczynki są 2-3 fajne propozycje, ale dla chłopca niczego nie mogłam wybrać... Może w sobotę zrobię jakieś zdjęcia w sklepie, to od razu wkleję, co wybrałam:-)

zrób zrób, a jaki kolor wzięłaś? Bo ja np to nie mam oporów wobec żadnego z podstawowych kolorów dla chłopca, poza różem i takimi pochodnymi barw podstawowych - typu turkus. Dla mnie osobiście dla chłopaka może być i czerwień i zieleń i nawet ten pomarańcz z linku który wkleiłam, no i oczywiście ciemne kolorki. A dla dziewczynki to już kompletnie nie uznaję ograniczeń - mogą być nawet i ciemne :tak:

Super zakupy laski - tylko czemu miedzy tymi x-landerami agi i tigerka jest taka różnica w cenie ?:szok: Bo poza różnicą w kołach to innych nie widzę - poza tym ze aga ma jeszcze wszystkie akcesoria.

lenkaa*, z tego co zrozumiałam, to aga0411 miała nie mieć torby x-bag, bo zastanawiała się nad kupnem później, a jej koszt to chyba ok 100 pln, poza tym nie wiem jaki fotelik jest u agi0411, u mnie jest maxi-cosi, a te chyba są ciut droższe od x-cara. Mam też w cenie adapter do fotelika samochodowego, a za to się płaci extra w większości. Do gondoli są w standardzie.

Być możestąd różnica w cenie. A i tak przegapiłam, bo ten sam sprzedawca jakieś 4-5 dni temu miał tę samą aukcję o jakieś 100 pln taniej, bo po prostu dostał gondole w niższej cenie, a teraz przyszły w normalnej. Tak mi powiedział przez tel.
Ja też mam wszelkie akcesoria, widać w opisie, na fotkach nie za bardzo.

Poza tym niestety ceny tych samych wózków, modeli z tożsamym wyposażeniem niestety będą się różnić. W sklepie na Solidarności w w-wie za ten zestaw, który ja kupilam na allegro, krzyczeli sobie 2200 - 2300, a i tak kobita powiedziała, że nie przewidują już dostawy modelu z 2009 r.

A różnica w wadze z kołami i bez faktycznie zastanawiająca :oo:
Na szczęście mam 2 windy, a w razie czego blisko rodziców, to skorzystam z windy od Nich, jak w tym kawale "winda zepsuta, najbliższa w bloku obok" :-D

Ostatnia edycja:
Chciałam wkleic linka z wózkiem jaki my nabyliśmy ale kurcze w necie nie mogę znależć takiego koloru...nie wiem co jest :no:grane

reklama
julita to wklej chociaż link z modelem ;-) kolor może być innym razem :-)

Do góry