poznań- będę w piątek dopiero, bo u mnie są , ale kolekcja z 2009 r.energy nie widziałam na żywo, nie masz gdzieś w pobliżu sklepu żeby oglądnąć?
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
to tak samo jak ja musze mieć solidne koła bo też będe na wsi mieszkała a tam nigdzie go wnosić nie będę zmuszonaa za zestaw tako zapłaciliśmy 1200zł więc cena zadawalająca.mnie na wadze aż tak nie zależy, mieszkam na wsi wiec muszę mieć pompowane kola, a w Krakowie go ogladalam i jest super
no właśnie jak taki typowo malinowy to chyba nie dla chłopca?moze ktoras z dziewczyn widziala energy na żywo ? bo mnie się wydaje ze on jest taki malinowy ale zdjecie moze przeklamywać
dla dziewczynki jakoś inaczej mi się wydaje.ja tam nie patrzyłam czy pasuje do dziewczynki zielony, poprostu mi się bardzo spodobał
podejrzewam, że jeśli nie obejrzę na żywo to nie kupię
ooo ale bordowy to chyba z 2009 byl hmmm już nie wiem, ale w poeniedziałek zadzwonię do sklepu tu niedaleko mnie czy mają kolekcję 2010, a jak nie to czekam do piętku i w piątek obejrze w poznaniukoleżanka, która widziała na żywo mówi ze on jest bordowy
reklama
awru
Fanka BB :)
dlaczego? moim zdaniem chłopiec fajnie by wyglądał w tym wózku..no właśnie jak taki typowo malinowy to chyba nie dla chłopca?
ja osobiście jestem za kolorem arctic lub carbon tyle, że w wersji xq.. czekam aż się w końcu pojawią