reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Środki lokomocji maluchów

A jeszcze wracając do tej rozkładanej budy w X-Landerze, to niestety dotyczy to tylko spacerówki... A my latem będziemy korzystać najpierw z gondoli - tam buda się nie rozkłada. Jak będzie skwar, to trzeba będzie kombinować i obracać wózek tyłem do słońca... Więc też się zastanawiam, czy nie dokupić parasolki :confused: Muszę luknąć czy to drogi interes.

reklama
przeglądałam ofertę fotelików, zauważyłam że x-car x landera jest w takiej samej cenie co maxi cosi city , wiec chyba go wybiorę

A jeszcze wracając do tej rozkładanej budy w X-Landerze, to niestety dotyczy to tylko spacerówki... A my latem będziemy korzystać najpierw z gondoli - tam buda się nie rozkłada. Jak będzie skwar, to trzeba będzie kombinować i obracać wózek tyłem do słońca... Więc też się zastanawiam, czy nie dokupić parasolki :confused: Muszę luknąć czy to drogi interes.
Afiliacja ale ja sobie z kolei nie bardzo wyobrazam w lecie bardziej naciagnieta bude przy gondolce.. Tez sie zastanawiam nad parasolka, ale mysle ze to w tzw. praniu wyjdzie. A i ponoc lepiej kupic zwykla parasolke a nie to x-landerowa

Afiliacja ale ja sobie z kolei nie bardzo wyobrazam w lecie bardziej naciagnieta bude przy gondolce.. Tez sie zastanawiam nad parasolka, ale mysle ze to w tzw. praniu wyjdzie. A i ponoc lepiej kupic zwykla parasolke a nie to x-landerowa

ehh... Ja z tych, co to muszą mieć ten sam kolor :-p Więc pewnie będę kupować tę X-landerową :-D

kurczak, a ja zbieram opinie wśród doświadczonych mamusiek, moich znajomych, koleżanek i wszystkie jednym chórem mówią, że nie warto kupowac wózków dwu- lub trzyfunkcyjnych, bo taki wózek z reguły służył im max do 10 miesiąca, a póżniej już wolały kupowac lekkie spacerówki, a nie te ciężkie z dwufunkcyjnych, a jak dziecko zaczyna chodzic okolo 14-18 miesiąca, to nie chce siedzic w wózku:baffled:. No i bądź tu mądry:sorry2:.
Generalnie mówiły, że lepiej kupic tanią, nawet używaną gondolkę, a później ewentualnie jakąś lepszą spacerówkę jak się przewiduje długie spacery, zakupy...

Dokładnie to samo dziś powiedział kolega męża, którego synek urodził się w zeszłym roku...
Używana jakakolwiek gondola a potem wypasiona lekka spacerówka - takie jego zdanie.

też to słyszałam, jednak nie każdy mieszka w mieście gdzie są chodniki, na wsi, lekka spacerówka z piankowymi, małymi kolami się nie sprawdza niestety , nam pan w sklepie odradził taka spacerówkę , jeśli będziemy jeździć głównie po wertepach

ehh... Ja z tych, co to muszą mieć ten sam kolor :-p Więc pewnie będę kupować tę X-landerową :-D
Kochana dobierzesz!!!!!!
Myślisz, ze ja mam oryginalną???? Za 19 zeta kupiłam Kolor i materiał idealnie taki sam!!!!! Patrz i podziwiaj! Może nie jest wiodczne za bardzo ale przysięgam, że to jest taki sam kolor. :tak::tak::tak:

Załączniki

• IMG_6228.jpg
    IMG_6228.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_6232.jpg
    IMG_6232.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_6284.jpg
    IMG_6284.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry