reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

dla zainteresowanych.. pojawiły się modele x-landera 2010 na allegro..
x-lander 2010 na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

ciekawe czy do modelu 2010 można wpiąć gondolę z wersji 2009???? :confused::confused::confused: - znajomi zaoferowali swoją bo im już niedługo nie będzie potrzebna; ponad to mają też na zbyciu fotelik ale te x-landerowskie nie są jakieś superowe.. oni sami nie są zadowoleni.. ich młoda ma 6 m-cy i ledwo się w nim mieści więc coś nie halo!!
my się nastawiamy nad maxi cosi.. ale nie wiem jeszcze czy model citi czy cabrio :sorry2:

reklama
Nataliak pewnie chętnie się wypowie co do tych wózków :tak:
mnie osobiście nie podobają się

dzieki dziewczyny! ja juz sama nie wiem co kupic za wozek... ile osob tyle opini na kazdy temat jedni mi odradzaja wozki ze skretnymi kolami inni polecaja ja juz sama nie wiem:( czemu to musi byc takie trudne

reklama
dla dziewczyn Krakowa: dziś dostałam informacje od pani z Entliczka na Wyki:

"specjalna oferta na wózki :
10% rabatu na wózek niezależnie od jego ceny

15% rabatu na wózek który przed objęciem ofertą kosztuje 2000zl i więcej
oferty specjalnej nie łączymy z innymi promocjami na wózki oraz nie sumujemy z rabatami na kartę klienta."

jakby któraś z dziewczyn wybierała się do Entliczka, bardzo proszę o sprawdzenie w jakiej cenie jest xa z 2010 roku

Ostatnia edycja:
Do góry