reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Ej no Jagoda po prostu wystrzałowa :-)
Co do parasolek - zgadzamm się Oleśka - można dokupić w identycznym kolorku i taniej :-)
Np my mamy wózek Jane pomarańczowy i dokładnie w tym samym kolorku parasolkę firmy Tako, jak dla mnie git :-)

reklama
A w ogóle to znajomy mojego P. ma do sprzedania wózek za 100 zł. To jest spacerówka ale z taka chyba gondolką przenośną. Kółka pompowane, stan dobry. Sprzedają tak tanio bo po prostu zawala im miejsce i chcą się go pozbyć. Może któraś ma chętkę:-D:-):tak:
Zdjęcia wozu poniżej

Załączniki

• PICT0292.jpg
    PICT0292.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 45
  • PICT0293.jpg
    PICT0293.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 60
  • PICT0294.jpg
    PICT0294.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 46
Kochana dobierzesz!!!!!!
Myślisz, ze ja mam oryginalną???? Za 19 zeta kupiłam Kolor i materiał idealnie taki sam!!!!! Patrz i podziwiaj! Może nie jest wiodczne za bardzo ale przysięgam, że to jest taki sam kolor. :tak::tak::tak:
Parasolka ładna ale Twoja Jagódka cud miód dziewczyna, prześliczna jest:-)

Właśnie,też wolę kupić solidniejszy wózek,bo mam zamiar z dzidzią wszędzie chodzić na spacery,nie tylko po mieście.Wózek później sprzedam,a spacerówkę za rok na wiosnę kupię.
Co do wózka to juz nie wiem co kupię:confused:,za dużo tego na rynku jest...,oczopląsu mozna dostać.

też to słyszałam, jednak nie każdy mieszka w mieście gdzie są chodniki, na wsi, lekka spacerówka z piankowymi, małymi kolami się nie sprawdza niestety , nam pan w sklepie odradził taka spacerówkę , jeśli będziemy jeździć głównie po wertepach
zgadzam sie z Tobą w 100%
my też na wsi wertepy mamy, poza tym uwielbiamy wycieczki do lasu:tak:

a my dziś w sklepie widzieliśmy 2 x-landery- spacerówki w kolorze czerwony, a w środku chłopcy, więc mówię mojemu M:
-widzisz, chłopcy a mają czerwone wózeczki :tak:
i to mnie przekonało jeszcze bardziej do tego koloru :tak:
nie wspomnę już o tym, że mama prowadziłą wózek jednym paluszkiem z dzieckiem w środku :tak:

Ja mam nadzieję, że nie będę kupować żadnych spacerówek. Oby ta, którą będę mieć w zestawie sprostała moim oczekiwaniom w terenie bo się chlasnę. Mimo iż śmigam po chodnikach to moim największym błędem był zakup "parasolki" szlag by trafił. To cudo nadaje się tylko i wyłącznie jak się jedzie np. 50km do Zoo samochodem, a potem dzieciaka się pakuje w taki wózek. Jeżeli chodzi o normalne życie, gdzie wózek jest potrzebny by dojechać nim z dzieciakiem do sklepu i wrócić z zakupami - parasolka się stanowczo nie nadaje. Jeszcze te małe kółka, które terkoczą na kaflach chodnikowych.....

reklama
Kochana dobierzesz!!!!!!
Myślisz, ze ja mam oryginalną???? Za 19 zeta kupiłam Kolor i materiał idealnie taki sam!!!!! Patrz i podziwiaj! Może nie jest wiodczne za bardzo ale przysięgam, że to jest taki sam kolor. :tak::tak::tak:

No bez kitu - kolor dopasowany idealnie :-), to może sie jednak skuszę i poszukam :-)

Do góry