a tam obok można wybrać kolory.. ja wybrałam 2 różne i kliknęłam dodaj do koszyka;-) więc może można, no torbę też bym chciała do tegodobra cena w tym zestawie chyba nie mozna osobno kolorow wybierac ale z tego co widze to mozna osobno kupic u nich spacerowke i osobno gondole, wtedy przy kazdym produkcie wybierasz kolor a cenowo nie ma roznicy. ja sie zastanawiam czy jeszcze torby do tego nie dokupic.
reklama
mowa o xlanderze???
Na żywo widziałam tylko ten z pomarańczowym i chociaż na zdjęciach wydawał się atarkcyjny, to już w rzeczywistości wg mojego gustu beznadziejny
estragon widziałaś pomarańczowy z brązem czy z szarym? bo ja z brązem i mnie się podobał
jakie kolorki wybrałaś?a tam obok można wybrać kolory.. ja wybrałam 2 różne i kliknęłam dodaj do koszyka;-) więc może można, no torbę też bym chciała do tego
tylko tak sprawdzałam, czy się da inną spacerówkę i inną gondolę, ale potem wysłałam zapytanie i nie ma problemu można inną spacerówkę i inną gondolę, ale w tej cenie co tam było jest tylko wózek, żadne akcesoria.a kolory dalej nie wiemjakie kolorki wybrałaś?
jeśli zsecyduję się na 2 różne, choć nie wiem czy tak często się robi, to chyba gondolka czerwona, a spacerówka zielona..
zresztą sama już nie wiem, musze na żywo obejrzeć, czy mi te kolory będą odpowiadały
Pomaranczowy z brazem napewno wyglada ladnie, tak jak i niebieski z brazem lub taki bardziej zgnilozielony z szarym. Mi sie taka kolorystyka podoba. Podobaja mi sie jeszcze wozki czarne z dodatkami innych kolorow, np. bieli lub czerwieni, lub calkiem czarne.
ta nowa kolekcja jest sprzedawana bez dodatków, tzn ma tylko moskitiere i folie na gondolkę
X-LANDER XA 2010 + GONDOLA !!! NOWY MODEL! (912274169) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA 2010 + GONDOLA !!! NOWY MODEL! (912274169) - Aukcje internetowe Allegro
aa to widziałam wczoraj też kolor ten energy :-)ta nowa kolekcja jest sprzedawana bez dodatków, tzn ma tylko moskitiere i folie na gondolkę
może do kwietnia dorzucą dodatki i będzie ok ;-)
obawiam się ze raczej nici z dodatków, najczęściej dorzucają je do zeszłorocznych modeli, na allegro model z 2008 można tanio kupic, ale juz 2009 praktycznie nie maaa to widziałam wczoraj też kolor ten energy :-)
może do kwietnia dorzucą dodatki i będzie ok ;-)
reklama
tzn co mnie interesuje to:obawiam się ze raczej nici z dodatków, najczęściej dorzucają je do zeszłorocznych modeli, na allegro model z 2008 można tanio kupic, ale juz 2009 praktycznie nie ma
moskitiera, folia przeciw deszczowa- na gondole i spacerówkę i ta torba.
bo bez pompki dam sobie radę, adaptery do fotelika tez nie są konieczne, parasolka tez nie, bo już dziewczyny pisały, że budka jest duża...
chyba ze jeszcze coś pominęłam