reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

dobra cena :) w tym zestawie chyba nie mozna osobno kolorow wybierac ale z tego co widze to mozna osobno kupic u nich spacerowke i osobno gondole, wtedy przy kazdym produkcie wybierasz kolor a cenowo nie ma roznicy. ja sie zastanawiam czy jeszcze torby do tego nie dokupic.
a tam obok można wybrać kolory.. ja wybrałam 2 różne i kliknęłam dodaj do koszyka;-) więc może można, no torbę też bym chciała do tego :tak:

reklama
jakie kolorki wybrałaś?
tylko tak sprawdzałam, czy się da inną spacerówkę i inną gondolę, ale potem wysłałam zapytanie i nie ma problemu można inną spacerówkę i inną gondolę, ale w tej cenie co tam było jest tylko wózek, żadne akcesoria.a kolory dalej nie wiem
jeśli zsecyduję się na 2 różne, choć nie wiem czy tak często się robi, to chyba gondolka czerwona, a spacerówka zielona..
zresztą sama już nie wiem, musze na żywo obejrzeć, czy mi te kolory będą odpowiadały :)

Pomaranczowy z brazem napewno wyglada ladnie, tak jak i niebieski z brazem lub taki bardziej zgnilozielony z szarym. Mi sie taka kolorystyka podoba. Podobaja mi sie jeszcze wozki czarne z dodatkami innych kolorow, np. bieli lub czerwieni, lub calkiem czarne.

reklama
obawiam się ze raczej nici z dodatków, najczęściej dorzucają je do zeszłorocznych modeli, na allegro model z 2008 można tanio kupic, ale juz 2009 praktycznie nie ma
:baffled: tzn co mnie interesuje to:
moskitiera, folia przeciw deszczowa- na gondole i spacerówkę i ta torba.
bo bez pompki dam sobie radę, adaptery do fotelika tez nie są konieczne, parasolka tez nie, bo już dziewczyny pisały, że budka jest duża...
chyba ze jeszcze coś pominęłam:confused::sorry2:

Do góry