reklama
N
nataliak
Gość
krewetka tu masz linka z testami fotelikow, mozna wyhaczyc co jest dobre fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
estragon
mamusia synusia:P
Krewetka ja myślę, że tak 12-14 miesięcy. Znam 4-latka, który waży 17 kg jest wysoki i wcale nie chudy, więc myślę, że spokojnie do roku czasu taki fotelik będzie używany.
Wózki Jedo są w Entliczku na Dobrego Pasterza i w sklepie na Siemieradzkiego, nie pamiętam nazwy, ale kiedyś sprawdzałam i tam podobno są dostępne.
Wózki Jedo są w Entliczku na Dobrego Pasterza i w sklepie na Siemieradzkiego, nie pamiętam nazwy, ale kiedyś sprawdzałam i tam podobno są dostępne.
no wlasnie jak wyglada na zywo ten zielony? ladny jest? my sie nad nim powaznie zastanawiamy bo stwierdzilismy ze jak bedziemy wozic czerwonym wozkiem dziecko ubrane na rozowo to juz bedzie estetyczna przesada jak dla nas dlatego zielony bylby idealny.
nataliak na żywo mnie się bardzo podoba, taka spokojna zieleń, wpadająca w zgniłą
N
nataliak
Gość
o wlasnie widze ze tematy pomylilam
czyli z rozem sie bedzie ladnie komponowal?
czyli z rozem sie bedzie ladnie komponowal?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Jak chodziłam latem na seanse dla mam z dziećmi do kina, jeden facet co drugi tydzień przychodził i opowiadał o fotelikach. Pamiętam, że wytyczną do zmiany fotelika była nie tylko waga ale i wzrost. Jeśli dziecku wystaje głowa tak, że oczy są na poziomie krawędzi fotelika, to czas na zmianę.
N
nataliak
Gość
cos o x-landerach z bardzo rzeczowego forum:
X-lander w Babiniec Cafe - Forum Kobiet
X-lander w Babiniec Cafe - Forum Kobiet
reklama
N
nataliak
Gość
hahahaha nooo jeszcze powinnysmy dodac ze nikt nam nie placi za reklame ;P