ja tez nie zachwalam, po prostu mi się podoba i chyba go kupimy hehea ja chciałam ogłosić wszem i wobec ze nie zachwalam xlandera, nie uważam go za "boskiego", to jest poprostu mój typ i nie krytykuje nikogo za swoje wybory ( a propo osób które mi to zarzucają)
reklama
jak przeglądam wózki z tej strony Wózek dziecięcy XA - X-lander
to faktycznie ten zielony jest fajowy
to faktycznie ten zielony jest fajowy
N
nataliak
Gość
o ale carbona wczesniej nie widzialam, tez wezme pod uwage bo ze starych wersji kolorystycznych bardzo mi sie podobal czarno-grafitowy.
a co muchy lecą do zielonego?kurcze zastanawiam się czy zielony nie będzie działał na muchy, czarny tez jest ładny ale czy dla dziewczynki i na lato nie za ciemny?
no mi się trochę za ciemny wydaje na lato bo gondolka pewnie cała czarna?
N
nataliak
Gość
muszki ponoc leca do tego zielonego z 2009 bo jest dosc jaskrawa, zreszta moze oleska cos na ten temat napisze bo ma ten kolorek? zgnilej zieleni z 2010 nie powinno to grozic.
co do ciemnych wozkow to ja lubie, uwazam ze dziecko na tyle jaskrawo wyglada ze moze w takim jezdzic. poza tym latem czesto sie i tak sklada budke wiec sam dol gondolki widac. a srodek gondolki nie jest ciemny. x-pram - X-lander - byka zrobili w adresie bo powinno byc 'pram' ;P
poza tym moze w dalszym ciagu bedzie mozna wybrac inny kolor gondolki i inny spacerowki?
co do ciemnych wozkow to ja lubie, uwazam ze dziecko na tyle jaskrawo wyglada ze moze w takim jezdzic. poza tym latem czesto sie i tak sklada budke wiec sam dol gondolki widac. a srodek gondolki nie jest ciemny. x-pram - X-lander - byka zrobili w adresie bo powinno byc 'pram' ;P
poza tym moze w dalszym ciagu bedzie mozna wybrac inny kolor gondolki i inny spacerowki?
ooo gondolki :-)
ale i tak musiałabym wszyskie na żywo zobaczyć.
ja znalazłam za 1589 zł z 2010
X-lander XA spacer + gondola x-pram 2010- kurier gratis - 1589.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
i jak widać chyba można też inny kolor gondoli i inny spacerówki.
X-lander XA spacer + gondola x-pram 2010- kurier gratis - 1589.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Mi tam żadne muchy nie leciały do jasnego zielonego, hihi. Ale do pomarańczowego kocyka MASAKRA!!!!! Cały w czarnych małych muszkach był.
reklama
N
nataliak
Gość
ooo gondolki :-)
dobra cena w tym zestawie chyba nie mozna osobno kolorow wybierac ale z tego co widze to mozna osobno kupic u nich spacerowke i osobno gondole, wtedy przy kazdym produkcie wybierasz kolor a cenowo nie ma roznicy. ja sie zastanawiam czy jeszcze torby do tego nie dokupic.