reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

a ja chciałam ogłosić wszem i wobec ze nie zachwalam xlandera, nie uważam go za "boskiego", to jest poprostu mój typ i nie krytykuje nikogo za swoje wybory ( a propo osób które mi to zarzucają):-D
:-D:-D:-D:-D ja tez nie zachwalam, po prostu mi się podoba i chyba go kupimy hehe

reklama
o ale carbona wczesniej nie widzialam, tez wezme pod uwage bo ze starych wersji kolorystycznych bardzo mi sie podobal czarno-grafitowy.

my jeśli z 2009 bedziemy mieć to napewno ten malinowy, a jak z 2010 to nie wiem
ale ten carbon dla mnie zbyt ciemny. ten volcano też mi się podoba:tak:

kurcze zastanawiam się czy zielony nie będzie działał na muchy, czarny tez jest ładny ale czy dla dziewczynki i na lato nie za ciemny? :baffled:

muszki ponoc leca do tego zielonego z 2009 bo jest dosc jaskrawa, zreszta moze oleska cos na ten temat napisze bo ma ten kolorek? zgnilej zieleni z 2010 nie powinno to grozic.
co do ciemnych wozkow to ja lubie, uwazam ze dziecko na tyle jaskrawo wyglada ze moze w takim jezdzic. poza tym latem czesto sie i tak sklada budke wiec sam dol gondolki widac. a srodek gondolki nie jest ciemny. x-pram - X-lander - byka zrobili w adresie bo powinno byc 'pram' ;P
poza tym moze w dalszym ciagu bedzie mozna wybrac inny kolor gondolki i inny spacerowki?

Mi tam żadne muchy nie leciały do jasnego zielonego, hihi. :-DAle do pomarańczowego kocyka MASAKRA!!!!! Cały w czarnych małych muszkach był.

reklama
ooo gondolki :-)
ale i tak musiałabym wszyskie na żywo zobaczyć.
ja znalazłam za 1589 zł z 2010
X-lander XA spacer + gondola x-pram 2010- kurier gratis - 1589.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
i jak widać chyba można też inny kolor gondoli i inny spacerówki.

dobra cena :) w tym zestawie chyba nie mozna osobno kolorow wybierac ale z tego co widze to mozna osobno kupic u nich spacerowke i osobno gondole, wtedy przy kazdym produkcie wybierasz kolor a cenowo nie ma roznicy. ja sie zastanawiam czy jeszcze torby do tego nie dokupic.

Do góry