reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Środki lokomocji maluchów

a ja chciałam ogłosić wszem i wobec ze nie zachwalam xlandera, nie uważam go za "boskiego", to jest poprostu mój typ i nie krytykuje nikogo za swoje wybory ( a propo osób które mi to zarzucają):-D
:-D:-D:-D:-D ja tez nie zachwalam, po prostu mi się podoba i chyba go kupimy hehe

reklama
o ale carbona wczesniej nie widzialam, tez wezme pod uwage bo ze starych wersji kolorystycznych bardzo mi sie podobal czarno-grafitowy.

my jeśli z 2009 bedziemy mieć to napewno ten malinowy, a jak z 2010 to nie wiem
ale ten carbon dla mnie zbyt ciemny. ten volcano też mi się podoba:tak:

kurcze zastanawiam się czy zielony nie będzie działał na muchy, czarny tez jest ładny ale czy dla dziewczynki i na lato nie za ciemny? :baffled:

muszki ponoc leca do tego zielonego z 2009 bo jest dosc jaskrawa, zreszta moze oleska cos na ten temat napisze bo ma ten kolorek? zgnilej zieleni z 2010 nie powinno to grozic.
co do ciemnych wozkow to ja lubie, uwazam ze dziecko na tyle jaskrawo wyglada ze moze w takim jezdzic. poza tym latem czesto sie i tak sklada budke wiec sam dol gondolki widac. a srodek gondolki nie jest ciemny. x-pram - X-lander - byka zrobili w adresie bo powinno byc 'pram' ;P
poza tym moze w dalszym ciagu bedzie mozna wybrac inny kolor gondolki i inny spacerowki?

Mi tam żadne muchy nie leciały do jasnego zielonego, hihi. :-DAle do pomarańczowego kocyka MASAKRA!!!!! Cały w czarnych małych muszkach był.

reklama
ooo gondolki :-)
ale i tak musiałabym wszyskie na żywo zobaczyć.
ja znalazłam za 1589 zł z 2010
X-lander XA spacer + gondola x-pram 2010- kurier gratis - 1589.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
i jak widać chyba można też inny kolor gondoli i inny spacerówki.

dobra cena :) w tym zestawie chyba nie mozna osobno kolorow wybierac ale z tego co widze to mozna osobno kupic u nich spacerowke i osobno gondole, wtedy przy kazdym produkcie wybierasz kolor a cenowo nie ma roznicy. ja sie zastanawiam czy jeszcze torby do tego nie dokupic.

Do góry