reklama
Magda1987*
Zaciekawiona BB
no i jestes pomocna, wiem jak wklejac teraz zdjecia heh) dzieki
estragon
mamusia synusia:P
my też w zeszłym tygodniu oglądaliśmy wózeczki i pierwszy jaki mąż dorwał to był Jane Slalom, strasznie mu się podobał (ja nie chcę trójkołowca), ale jak zobaczył cenę 2800 zł, to już mu się tak bardzo nie podobał. Próbowaliśmy go i prowadzi się bardzo lekko, jedną ręką, dużo lepiej niż Xlander.
Spacerówka, która nam przypadła do gustu do Quinny, ale nie wiem jaki model.
Widzieliśmy też Xlanderki 2010. Na zdjęciach podobał mi się kolor Volcano, ale na żywo już tak atrakcyjnie nie wygląda.
Pewnie i tak zdecydujemy się na model z 2009 z gondolką Priam
Spacerówka, która nam przypadła do gustu do Quinny, ale nie wiem jaki model.
Widzieliśmy też Xlanderki 2010. Na zdjęciach podobał mi się kolor Volcano, ale na żywo już tak atrakcyjnie nie wygląda.
Pewnie i tak zdecydujemy się na model z 2009 z gondolką Priam
....a my oglądaliśmy dzisiaj wózki Bebecar- skłoniły nas do tego rabaty dla uczęszczających do naszej Szkoły Rodzenia- 900 pln na cały zestaw! Po obejrzeniu katalogu miałam sceptyczne podejście do tematu, nawet Was nie pytałam, co myślicie i czy coś słyszałyście, ale rabat niezły, więc pojechaliśmy. No i powiem Wam że niesamowicie mnie te wózki zaskoczyły! Superowo się prowadzą, jedną ręką bez problemu, Pani dała nam po wózku i śmigaliśmy po schodach i korytarzach, fajnie się podbija, mają naprawdę wieeeelką gondolę (chyba największą, jaką dotąd widziałam), fajnie się składają... Wcześniej zastanawiałam się nad Maxi Cosi Mura, ale teraz chyba mam nowego faworyta:-) No i zaraz wchodzi nowa kolorystyka, która podoba mi się dużo bardziej niż poprzednia, więc nie miałabym też dylematu z kolorem....
Kochane, jeśli coś słyszałyście o tych wózkach, to dajcie znać!
Oglądałam je :-), jestem nim zachwycona, ale niestety nie ma w naszym sklepie takich rabatów :-(, jest za drogi. Wolę kupic zestaw meblli :-)
Ja niestety mało się orientuję w wózkach. Oglądałam zaledwie kilka modeli, a x lander od razu mi przypadł do gustu. Znaleźlismy na Allegro cały zestaw za 1500zł i to nowy (tylko z 2008 roku) i chyba po niego pojedziemy w przyszły weekend, bo mamy 80 km i chętnie sobie zrobimy przejażdżkę :-) Heh... nie zdążyłam jeszcze o tym poinformować mojego M., a on tu nagle przyszedł, przeczytał i się dowiedział Ale się śmiał ze mnie, że Wy pierwsze jesteście informowane
reklama
Dzisiaj oglądaliśmy wózeczki i nam sie bardzo spodobał Q12- polskiej firmy ale wydaje sie bardzo solidny i w sumie ma wszystko czego szukam... cena bardzo przystępna...
martwi mnie tylko brak opinii i nim... może wy cosik wiecie...
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Q12- OPIS [wielofunkcyjny] - 1190.00PLN : WÓZKI DZIECIĘCE MAKED | WÓZKI DZIECIĘCE WIELOFUNKCYJNE | WÓZKI DZIECIĘCE SPACEROWE
martwi mnie tylko brak opinii i nim... może wy cosik wiecie...
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Q12- OPIS [wielofunkcyjny] - 1190.00PLN : WÓZKI DZIECIĘCE MAKED | WÓZKI DZIECIĘCE WIELOFUNKCYJNE | WÓZKI DZIECIĘCE SPACEROWE