reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
w zasadzie niczym, nie pamiętam tylko czy gondolka w 2009 była rozpinana zamkiem czy na zatrzaski, największe zmiany to były w spacerówce z 2009

w zasadzie niczym, nie pamiętam tylko czy gondolka w 2009 była rozpinana zamkiem czy na zatrzaski, największe zmiany to były w spacerówce z 2009
i w którymś modelu było to okienko wentylacyjne teraz nie pamiętam, czy w 2009 już:confused:
ale jeśli takie małe zmiany to ja chyba jednak kupię ten z 2009, bo będą dużo tańsze:tak:

aga jak narazie ja nie znalazłam z 2009 nic sensownego, tzn sa j tańsze o jakies 150zł wiec bez rewelacji:baffled:, no chyba ze do kwietnia cos sie znajdzie

aga jak narazie ja nie znalazłam z 2009 nic sensownego, tzn sa j tańsze o jakies 150zł wiec bez rewelacji:baffled:, no chyba ze do kwietnia cos sie znajdzie
hmmmmm
no ja tak koniec marca początek kwietnia chciałabym najpóźniej kupić.
moja znajoma teraz tydzien temu kupiła własnie z 2009 bez fotelika za 1699:baffled: zobaczymy czy spadną ceny...

aga u KRK model 2010 jest 1580zł ( można utargowac jeszcze 10%), a najtańszy w internecie z 2009 widziałam za 1400, wiec wole dołożyć i kupić w sklepie bo różnie jest z gwarancja a i potem ławiej sprzedac model z 2010, ale zobaczymy moze jeszcze przez te 2 miesiace cos sie zmieni?

nie żartuj! taka cena za 2010?
to może w Poznaniu też są tańsze, jak się trochę ociepli to pojadę obejrzeć..
a do krakowa trochę mam daleko :baffled:

wczoraj byliśmy w sklepie gdzie były xlander, tako oraz atlantic, gość sie naprodukował, ale bardzo dużo rzeczy nam wyjasnił,wybór padł na xlandera, kolor z 2010 zielony ( jungle), jeśli nie uda się upolować jakiegos z 2009 w promocji to bedzie własnie ten zielony, chociaz jeszcze zastanawiałam sie nad szarym ale nie widziałam go na zywo
krewetka a dlaczego akurat wybór padł na x-landera? podoba się Wam bardziej czy ma zdecydowanie lepsze funkcje od pozostałych, które wymieniłaś?

aga, warto sie po sklepach wybrać, myślałam ze będą droższe
awru, wg mnie xlander będzie ( dla mnie) najlepszy ( oczywiście opinia tylko na podstawie wizyty w sklepie), jak pisałam wczesniej jakość materiałow najlepsza, najbardziej zwrotny, najfajniejszy podnózek, najlepiej sciagajaca sie gondola i kółka ze stelaża, ogólnie wydaje mi sie najbardziej wytrzymały a i potem łatwiej sprzedać. Nie bez powodu jest najbardziej popularny mimo ze kosztuje najwiecej z nich

reklama
jasne, każdy wybiera coś pod siebie ;-) a powiedz mi proszę jak opinia sprzedawcy?? ja szczerze mówiąc jak na początku byłam nastawiona na x-landera tak teraz zaczynam myśleć o czymś innym..

Do góry