krewetka, a czym się różnią modele z 2009 a 2010? poza rozbudowaną gamą kolorystyczną??nasz tez, zastanawiam sie nad kolekcja 2010, w sklepie cena ok 1600zł bez fotelika, na internecie jeszcze mało dostępny ale cenowo podobnie
reklama
i w którymś modelu było to okienko wentylacyjne teraz nie pamiętam, czy w 2009 jużw zasadzie niczym, nie pamiętam tylko czy gondolka w 2009 była rozpinana zamkiem czy na zatrzaski, największe zmiany to były w spacerówce z 2009
ale jeśli takie małe zmiany to ja chyba jednak kupię ten z 2009, bo będą dużo tańsze
hmmmmmaga jak narazie ja nie znalazłam z 2009 nic sensownego, tzn sa j tańsze o jakies 150zł wiec bez rewelacji, no chyba ze do kwietnia cos sie znajdzie
no ja tak koniec marca początek kwietnia chciałabym najpóźniej kupić.
moja znajoma teraz tydzien temu kupiła własnie z 2009 bez fotelika za 1699 zobaczymy czy spadną ceny...
aga u KRK model 2010 jest 1580zł ( można utargowac jeszcze 10%), a najtańszy w internecie z 2009 widziałam za 1400, wiec wole dołożyć i kupić w sklepie bo różnie jest z gwarancja a i potem ławiej sprzedac model z 2010, ale zobaczymy moze jeszcze przez te 2 miesiace cos sie zmieni?
awru
Fanka BB :)
krewetka a dlaczego akurat wybór padł na x-landera? podoba się Wam bardziej czy ma zdecydowanie lepsze funkcje od pozostałych, które wymieniłaś?wczoraj byliśmy w sklepie gdzie były xlander, tako oraz atlantic, gość sie naprodukował, ale bardzo dużo rzeczy nam wyjasnił,wybór padł na xlandera, kolor z 2010 zielony ( jungle), jeśli nie uda się upolować jakiegos z 2009 w promocji to bedzie własnie ten zielony, chociaz jeszcze zastanawiałam sie nad szarym ale nie widziałam go na zywo
aga, warto sie po sklepach wybrać, myślałam ze będą droższe
awru, wg mnie xlander będzie ( dla mnie) najlepszy ( oczywiście opinia tylko na podstawie wizyty w sklepie), jak pisałam wczesniej jakość materiałow najlepsza, najbardziej zwrotny, najfajniejszy podnózek, najlepiej sciagajaca sie gondola i kółka ze stelaża, ogólnie wydaje mi sie najbardziej wytrzymały a i potem łatwiej sprzedać. Nie bez powodu jest najbardziej popularny mimo ze kosztuje najwiecej z nich
awru, wg mnie xlander będzie ( dla mnie) najlepszy ( oczywiście opinia tylko na podstawie wizyty w sklepie), jak pisałam wczesniej jakość materiałow najlepsza, najbardziej zwrotny, najfajniejszy podnózek, najlepiej sciagajaca sie gondola i kółka ze stelaża, ogólnie wydaje mi sie najbardziej wytrzymały a i potem łatwiej sprzedać. Nie bez powodu jest najbardziej popularny mimo ze kosztuje najwiecej z nich
reklama