reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

adapter jest specjalny do wozkow x-lander wiec opcje sa dwie:
- albo kupujesz zestaw wozek + fotelik (x-car albo maxi cosi) i dostajesz do tego adapter
- albo kupujesz osobno fotelik i osobno wozek - wtedy musisz dodatkowo dokupic adapter, nie ma mozliwosci kupienia wozka w zestawie z adapterem ale bez fotelika

Z tego co ja się orientuję to adapter jest osobną częścią, którą można dokupić jeśli chce się założyć inny fotelik. Chyba, że juz został wliczony w cenę zestwu jeśli taki kupujesz.

reklama
Luleczka, wybacz, ale nie będziesz mi chyba dyktować gdzie i co mam pisać. Czytam sobie różne tematy i na podstawie doświadczeń moich i znajomych, czasami podpowiedzieć lub doradzić. Chyba po to jest to forum :-)
A tak poza tym to nawet nie zauważyłam, że teraz napisałam coś w kwietniu 2009:-) Czysta pomyłka.
A jeśli chodzi o sklep MisiowyKuferek.pl , to po prostu lubię tam robić zakupy i wiem, że są pewni, a ceny często mają lepsze niż na Allegro.
Nie lubię natomiast śmietnika Allegro i tyle........Ja Ci nie bronie tam kupować .
Skończmy proszę tę głupią dyskusję bo nie po to jest to forum.

ta noo masz racje ale poczytaj sobie co to jest netykieta - wiesz na forum sa pewne zasady... przedstaw sie, daj sie poznac, a nie odrazu z reklamami wyskakuj :-p

Forum jest nietylko od reklam :-p a po Twojej "ogromnej" ilosci postow widac ze ty sie tylko tym zajmujesz :baffled:

Jakkolwiek Quinny mi się bardzo podoba, to niestety/stety nie wydam takich pieniędzy, bo po prostu nie mam. Za to podobają mi się wózki X-landera z serii XT - zwłaszcza te z katalogu 2010 i ABC Rodeo. Się obaczy - jeszcze czasu dużo.
Za pierwszym razem wybrałam też wózek z firmy Deltim - i wszystko było fajnie, dopóki mieszkałam w budynku z piwnicą na parterze. Jak się przenieśliśmy do starej kamienicy, to wnoszenie wózka z dzieckiem na zwykłe drugie piętro było dla mnie koszmarem. Ech. Teraz wnoszenie problemem nie będzie.

a ja pomimo ze jeszcze 3miesiace do porodu to zakupilam juz wozek, coneco v3 z fotelikiem do montazu do tego wozka, jest lekki i bardzo mi sie podoba, co do gwarancji, to rzeczywiscie dwa lata mam ale z doswiadczenia wiem ze dwolatki bardzo malo jezdza w wozeczkach, moja dwoletnia coreczka juz w ogole nie jezdzi w wozku, woli chodzic nozkami:))
pozdrawiam

Magda, tak na przyszłośc- klikasz odpowiedź, zaawansowaną edycję i wówczas albo spinacz, albo poniżej ikonkę "zarządzaj załącznikami" i wybierasz zdjęcia z kompa:-)
A jaki kolor wózeczka wybrałaś, ten czerwony?

reklama
zrozumialam z tym ze na kompie nie mam zdjec wozeczka bo po zakupie wpakowalismy go z powrotem do kartonu wiec dalam link, przeciez to zaden problem otworzyc link hmm??? a kolor niebieski wybralam.

Do góry