reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

A jak to jest z adapterami do X landera?
Chciałabym móc na steleżu monować fotelik samochodowy i czy mam szukać zestawu z adapterem i wtedy dopnę każdy z fotelików? czy trzeba szukać takiego fotelika który można zamocować właśnie w X landerze?

do fotelika potrzebny jest adapter i z tego co pamietam to mozna podpiac fotelik x-landnderowy czyli x-car oraz trzy modele maxi coxi: citi, cabrio fix i pebble.

reklama
też obserwuję tą aukcję ;-)
pytanie tylko co z gwarancją bo z tego co zapamiętałam z forum ;-)to zawsze jest ono 24 mce (12 producent + 12 sklep) a tu jak byk piszą że Polska gwarancja 12 miesięcy od daty zakupu.
i jak to jest z internetowymi zakupami, jak się coś popsuję to do Mińska trzeba jechać?:confused:

gwarancja o ktorej pisza to ta od producenta. o dodatkowa gwarancje sklepowa czasem trzeba sie troche wyklocac...

nie ma to jak chodzaca reklama :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tak wlasciwie czemy niby na kwietniu piszesz ze kupiliscie ten wozek wy a u nas ze kolezanka :confused::confused: bys sie trzymala jednej wersji to by nie bylo az tak podejrzane :-p:wściekła/y:
Luleczka, nie wiem o co Ci chodzi :shocked2: Ja już wózek kupiłam, ale rozglądam się jeszcze za innymi rzeczami. A wózek, jak byś dobrze popatrzyła kupiłam całkiem inny niż ten który chciałam Wam pokazać jako ciekawostkę.
Nie rób proszę zamieszania............:no:

też obserwuję tą aukcję ;-)
pytanie tylko co z gwarancją bo z tego co zapamiętałam z forum ;-)to zawsze jest ono 24 mce (12 producent + 12 sklep) a tu jak byk piszą że Polska gwarancja 12 miesięcyod daty zakupu.
i jak to jest z internetowymi zakupami, jak się coś popsuję to do Mińska trzeba jechać?:confused:
no właśnie sama nie wiem :confused:
no już przeczytałam post nataliak
gorzej własnie jak reklamujesz, albo musisz tam jechac albo wysyłac a co za tym idzie dodatkowe koszty :-(

Ostatnia edycja:
do fotelika potrzebny jest adapter i z tego co pamietam to mozna podpiac fotelik x-landnderowy czyli x-car oraz trzy modele maxi coxi: citi, cabrio fix i pebble.

czyli adapter jest częścią fotelika (w przypadku x landera-a => x -car i 3 rodzajów maxi cosi) ? i tam jest zamontowany? a nie na stalażu wózka?

Chodzi mi o to, czy przy zakupie wózka (jeśli chciałabym wpiąć fotelik) muszę szukać sprzedawcy, który oferuje wózek z adapterem do fotelika w zestawie ? Czy poprostu jak kupie Maxi Cosi Citi to napewno wepnę go do x- landera?

Luleczka, nie wiem o co Ci chodzi :shocked2: Ja już wózek kupiłam, ale rozglądam się jeszcze za innymi rzeczami. A wózek, jak byś dobrze popatrzyła kupiłam całkiem inny niż ten który chciałam Wam pokazać jako ciekawostkę.
Nie rób proszę zamieszania............:no:

zamieszanie zamieszaniem - ale spamu i wciaskania kitu nie zniose :-p:no::wściekła/y:

prosze twoje wypowiedzi:

Też się zastanawiałam nad tym wózkiem, ale koleżanki mi odradziły bo podobno jest słaby jakościowo. Po kilkunastu spacerach cos zaczyna skrzypieć itp.
W końcu kupiłam Concorda +gondolę , troche droższy ale warto.
Misiowy Kuferek.pl - Sklep dla Ciebie i Twojego Dziecka/ Akcesoria dla Mam i niemowlaków, wózki dla dzieci , artykuły szkolne i kolorowe zabawki - Spacerowe Misiowy Kuferek.pl , to sklep dla Twojego dziecka

to pisalas na kwietniowkach2010

Cześć Dziewczyny,muszę się pochwalić moim zakupem !! W końcu dotarł dla mojej "niuni" piękny wózeczek !! A raczej cały zestaw z firmy Concord, bo spacerówka razem z gondolą i fotelikiem.
Mój mąż powiedział, że jak już kupować to za jednym zamachem i może taniej. No i udało się znaleźć, chyba najtaniej w necie.
Wielofunkcyjne - Wózek wielofunkcyjny trójfunkcyjny Concord Fusion + gondola Proton +fotelik ION

Mam nadzieję, że będzie to dobry zakup :biggrin2:

a to pisalas na kwietniu 2009 :confused:

a tak wogole to 90% twoich postow to jedna wielka reklama sklepu (ktorego strony i tak nie dzialaja :-p ):-p wiec wystarczy poczytac twoje wypowiedzi na roznych forach... wiec kobito nie spamuj tutaj :no::-p

Ostatnia edycja:
Ja po oglądaniu wózków w realu,mam coraz więcej dylematów.Wybiorę jednak albo quinny buzz 4 lub bebe confort mura 4(praktycznie taki sam jak maxi cosi mura,tylko kolorystycznie ładniejszy).Chociaż quinny jest bardzo lekki w prowadzeniu.Jeszcze mam trochę czasu na wybór,bo wózek zamierzam dopiero w kwietniu kupić,więc zobaczymy co zmieni się do tego czasu.Aczkolwiek na pewno będę wybierać między tymi dwoma.

czyli adapter jest częścią fotelika (w przypadku x landera-a => x -car i 3 rodzajów maxi cosi) ? i tam jest zamontowany? a nie na stalażu wózka?

Chodzi mi o to, czy przy zakupie wózka (jeśli chciałabym wpiąć fotelik) muszę szukać sprzedawcy, który oferuje wózek z adapterem do fotelika w zestawie ? Czy poprostu jak kupie Maxi Cosi Citi to napewno wepnę go do x- landera?

adapter jest specjalny do wozkow x-lander wiec opcje sa dwie:
- albo kupujesz zestaw wozek + fotelik (x-car albo maxi cosi) i dostajesz do tego adapter
- albo kupujesz osobno fotelik i osobno wozek - wtedy musisz dodatkowo dokupic adapter, nie ma mozliwosci kupienia wozka w zestawie z adapterem ale bez fotelika

reklama
zamieszanie zamieszaniem - ale spamu i wciaskania kitu nie zniose :-p:no::wściekła/y:

prosze twoje wypowiedzi:

Też się zastanawiałam nad tym wózkiem, ale koleżanki mi odradziły bo podobno jest słaby jakościowo. Po kilkunastu spacerach cos zaczyna skrzypieć itp.
W końcu kupiłam Concorda +gondolę , troche droższy ale warto.
Misiowy Kuferek.pl - Sklep dla Ciebie i Twojego Dziecka/ Akcesoria dla Mam i niemowlaków, wózki dla dzieci , artykuły szkolne i kolorowe zabawki - Spacerowe Misiowy Kuferek.pl , to sklep dla Twojego dziecka

to pisalas na kwietniowkach2010

Cześć Dziewczyny,muszę się pochwalić moim zakupem !! W końcu dotarł dla mojej "niuni" piękny wózeczek !! A raczej cały zestaw z firmy Concord, bo spacerówka razem z gondolą i fotelikiem.
Mój mąż powiedział, że jak już kupować to za jednym zamachem i może taniej. No i udało się znaleźć, chyba najtaniej w necie.
Wielofunkcyjne - Wózek wielofunkcyjny trójfunkcyjny Concord Fusion + gondola Proton +fotelik ION

Mam nadzieję, że będzie to dobry zakup :biggrin2:

a to pisalas na kwietniu 2009 :confused:

a tak wogole to 90% twoich postow to jedna wielka reklama sklepu (ktorego strony i tak nie dzialaja :-p ):-p wiec wystarczy poczytac twoje wypowiedzi na roznych forach... wiec kobito nie spamuj tutaj :no::-p

Luleczka, wybacz, ale nie będziesz mi chyba dyktować gdzie i co mam pisać. Czytam sobie różne tematy i na podstawie doświadczeń moich i znajomych, czasami podpowiedzieć lub doradzić. Chyba po to jest to forum :-)
A tak poza tym to nawet nie zauważyłam, że teraz napisałam coś w kwietniu 2009:-) Czysta pomyłka.
A jeśli chodzi o sklep MisiowyKuferek.pl , to po prostu lubię tam robić zakupy i wiem, że są pewni, a ceny często mają lepsze niż na Allegro.
Nie lubię natomiast śmietnika Allegro i tyle........Ja Ci nie bronie tam kupować .
Skończmy proszę tę głupią dyskusję bo nie po to jest to forum.

Do góry