reklama
chociaz nie konkretnie ten egzemplarz który stoi obok w pokoju :/
....to ostatnie to apropos wózka, czy... teściowej?:-):-):-)
estragon
mamusia synusia:P
....to ostatnie to apropos wózka, czy... teściowej?:-):-):-)
hahhhhaa
N
nataliak
Gość
Dzisiaj oglądaliśmy wózeczki i nam sie bardzo spodobał Q12- polskiej firmy ale wydaje sie bardzo solidny i w sumie ma wszystko czego szukam... cena bardzo przystępna...
martwi mnie tylko brak opinii i nim... może wy cosik wiecie...
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Q12- OPIS [wielofunkcyjny] - 1190.00PLN : WÓZKI DZIECIĘCE MAKED | WÓZKI DZIECIĘCE WIELOFUNKCYJNE | WÓZKI DZIECIĘCE SPACEROWE
jak nie ma opinii w necie to na wlasne ryzyko ;P
wczoraj byliśmy w sklepie gdzie były xlander, tako oraz atlantic, gość sie naprodukował, ale bardzo dużo rzeczy nam wyjasnił,wybór padł na xlandera, kolor z 2010 zielony ( jungle), jeśli nie uda się upolować jakiegos z 2009 w promocji to bedzie własnie ten zielony, chociaz jeszcze zastanawiałam sie nad szarym ale nie widziałam go na zywo
Ostatnia edycja:
Dzisiaj oglądaliśmy wózeczki i nam sie bardzo spodobał Q12- polskiej firmy ale wydaje sie bardzo solidny i w sumie ma wszystko czego szukam... cena bardzo przystępna...
martwi mnie tylko brak opinii i nim... może wy cosik wiecie...
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Q12- OPIS [wielofunkcyjny] - 1190.00PLN : WÓZKI DZIECIĘCE MAKED | WÓZKI DZIECIĘCE WIELOFUNKCYJNE | WÓZKI DZIECIĘCE SPACEROWE
mnie się ten podoba
nasz tez, zastanawiam sie nad kolekcja 2010, w sklepie cena ok 1600zł bez fotelika, na internecie jeszcze mało dostępny ale cenowo podobnieBerbel mój typ to x-lander XA
reklama