Mi sie wozek Estragon podoba, lacznie z kolorem. Jest nieduzy, zgrabny i ma pompowane kola. Chociaz u mnie w miescie, pompowane kola nie sa jakas koniecznoscia. Od jakiegos czasu takie kubelkowate spacerowki sa w modzie. Mozna te spacerowke odwrocic przodem do rodzica, lub ulicy. Ja bym przy wyborze wozka zwrocila jednak uwage na jego wielkosc i wage. Bo jak wy myslicie, z takimi poteznymi wozkami, o szerokim rozstawie kol wejsc do sklepu. Ciezko poruszac sie miedzy polkami. A przed schodami tez nie uciekniecie, nawet jak nie mieszkacie w bloku, to i tak, tu i tam schody was dopadna. Czesto i gesto. I nie zawsze bedzie pod reka ktos, kto wam pomoze wniesc wozek po schodach. A zajmowanie miejsca w bagazniku, ktore przydaloby sie na cos innego? Ale na to juz same zwrocilyscie uwage.;-)
Cześć dziewczyny, czytam i czytam Waszą korespondencję i widzę że nie jestem samotna w swoich rozterkach.:-)
Ja mam termin na czerwiec, ale juz z mężem rozglądamy się za jakimś fajnym wózeczkiem. Nie chce mi się jednak biegać po sklepach, bo od czego jest internet, prawda? Rozglądam się jednak po sklepach internetowych, a nie po Allegro bo nie ufam tym handlarzom mając już kilka razy problemy z nimi.
Ale wracając do wózka i uwagi Agate na temat schodów, to zobaczcie wózek jaki kupiła moja koleżanka. Podobny do tego co pokazuje Estragon, ale ma kapitalną funkcję na schody i wysokie krawężniki. Jednym ruchem składa mu się dwa kółka i bardzo łatwo wjeżdża na schody. Jest super lekki i ma regulowaną wysokość siedziska itp.
Też jeden minus - cena. Ale jakość super !!
Misiowy Kuferek.pl - Sklep dla Ciebie i Twojego Dziecka/ Akcesoria dla Mam i niemowlaków, wózki dla dzieci , artykuły szkolne i kolorowe zabawki - Misiowy Kuferek.pl , to sklep dla Twojego dziecka