reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

malina29, dziekuję za odp. A czy to był model Vedi? Jak wyglądały kółka? Dobre mam odczucia, że nie trzymają proporcji?

majowa mama, niestety, nie słyszałam.

reklama
malina29, dziekuję za odp. A czy to był model Vedi? Jak wyglądały kółka? Dobre mam odczucia, że nie trzymają proporcji?

majowa mama, niestety, nie słyszałam.

No własnie nawet Vedi bardziej do mnie przemawaił niż FYN4 - a ponoć FYN4 cieszy się większą popularnością, ale nie wiem czemu...te kółka nie wyglądały tak nieproporcjonalnie jak w allegro teraz widzę...hmmm
tylko, że widzisz ja nie jestem specem za bardzo - nataliak może coś wieęcej wie na temat modelu, bo pamiętam,że ona gdzieś obcykała te wózki (na którejś wcześniejszej stronie BB)

Ostatnia edycja:
No własnie nawet Vedi bardziej do mnie przemawaił niż FYN4 - a ponoć FYN4 cieszy się większą popularnością, ale nie wiem czemu...
tylko, że widzisz ja nie jestem specem za bardzo - nataliak może coś wieęcej wie na temat modelu, bo pamiętam,że ona gdzieś obcykała te wózki (na którejś wcześniejszej stronie BB)

Ooo, to muszę udać się do Niej po opinię :) Dziękuję :happy2:

My wstępnie wybraliśmy ten wózek ale to wybór jeszcze nie przesądzony. Będziemy jeszcze jeździć i oglądać :)

Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...

Alis to opowiedz co o nim myslisz bo mi sie podoba podwojna wersja tego wozka.czy da sie go zlozyc razem z siedzeniem?Czy on jest bardzo gruby po zlozeniu?Mam maly bagaznik w Fordzie Galaxy a ze mieszkam w Anglii nie mam jak go wyprobowac przed zamowieniem.

tiger w temacie zakupowym napisalam Ci o tym wozeczku robiac przy okazji troche zamieszania bo juz mi chyba mozg nie pracuje o tej godzinie :p jakby co to sluze dluzszym elaboratem nt jedo kontra x-lander na pw :)

Dziś oglądałam wózki, ja pierdziu wybór niech szlag trafi.... nawet nie było co pomacać.
Widziałyście lub może słyszałyście o wózku ORING ?

wiesz co, strasznie mało informacji o tym wózeczku jest w necie...albo to całkowita nowość, albo może mało kto go używa... Ale na pewno informacje zawarte na stronach sklepów internetowych nie zachęcają do jego zakupu (np. Wózek dziecięcy Oring | Mad-Pak )

reklama
Do góry