reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

haha, ja nie mogę, okropny ten wózek, macie rację:-D
a sklep gdzie go idzie dostać (który jest na zdjęciu) mam 2 km od mojego domu.
Niby wszystko dla dzieci, czyli sklep potrzebny, a jeszcze nigdy tam tłumów nie widziałam:baffled:

reklama
haha, ja nie mogę, okropny ten wózek, macie rację:-D
a sklep gdzie go idzie dostać (który jest na zdjęciu) mam 2 km od mojego domu.
Niby wszystko dla dzieci, czyli sklep potrzebny, a jeszcze nigdy tam tłumów nie widziałam:baffled:

bo ceny maja zabójcze,,,,byłam tam ogladać wózki abc design i średnio 300-400 droższe buuu....sklep dla vipów

bo ceny maja zabójcze,,,,byłam tam ogladać wózki abc design i średnio 300-400 droższe buuu....sklep dla vipów

Ja mam niedleko do tego sklepu, ale jeszcze tam nie byłam.
To, że drogo to fakt, też tak słyszałam.
Następny raz jakbyś była w okolicy tego sklepu to zapraszam na kawkę do mnie:-)

gdzies widzialam za niecale 1700 wersja podstawowa gondola + spacerowka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny wy jesteście juz ogarnięte w temacie, powiedzcie które wózki z tych fajniejszych maja przekładana rączkę w spacerówce (tył, przód).... dla mnie jest to warunek konieczny a nie chce mi sie oglądać wszystkich....
x-landery chyba niestety nie mają?

Dziewczyny wy jesteście juz ogarnięte w temacie, powiedzcie które wózki z tych fajniejszych maja przekładana rączkę w spacerówce (tył, przód).... dla mnie jest to warunek konieczny a nie chce mi sie oglądać wszystkich....
x-landery chyba niestety nie mają?

tak, to jest bardzo fajna opcja :-)

niestety nie wszystkie wozki je maja.... ;-) ja nie mam- ale chetnie bym miala - ale juz wozka zmieniac nie bede...

reklama
Ten wątek bardziej niż zakupowy pasuje do moich wątpliwości, więc przeklejam swoje pytanie:
W ramach rozkminek, teraz z kolei zastanawiam się nad wózkiem.... Czytałam to, co pisałyście ostatnio, że najbardziej opłaca się zainwestować w spacerówkę... I zaczynam sie zastanawiać, czy nie kupić tańszej gondoli i Maclarena np. Tylko nie wiem czy jest sens, bo Maclarenb kosztuje średnio 1 600, a przecież fotelik + gondola też mają jakąś cenę... Więc nie wiem czy w końcu nie wyjdzie mi na to samo,.....?:confused:

Do góry