reklama
aldonta
Fanka BB :)
haha, ja nie mogę, okropny ten wózek, macie rację
a sklep gdzie go idzie dostać (który jest na zdjęciu) mam 2 km od mojego domu.
Niby wszystko dla dzieci, czyli sklep potrzebny, a jeszcze nigdy tam tłumów nie widziałam
bo ceny maja zabójcze,,,,byłam tam ogladać wózki abc design i średnio 300-400 droższe buuu....sklep dla vipów
są juz nowe kolorki jumper x KOLEKCJA 2010 Jumper X TAKO +fotelik AUKCJA PROD. (880354954) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze niedlugo beda w sklepach bo chcialabym ogladnąć
bo ceny maja zabójcze,,,,byłam tam ogladać wózki abc design i średnio 300-400 droższe buuu....sklep dla vipów
Ja mam niedleko do tego sklepu, ale jeszcze tam nie byłam.
To, że drogo to fakt, też tak słyszałam.
Następny raz jakbyś była w okolicy tego sklepu to zapraszam na kawkę do mnie:-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja chyba też zerknę na ten typ,chociaż z tego co piszecie i co w necie wylukałam to obstawiam na X-landera XA 2010 tylko kurcze nie wiem ile on kosztuje.są juz nowe kolorki jumper x KOLEKCJA 2010 Jumper X TAKO +fotelik AUKCJA PROD. (880354954) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiście najpierw muszę go oblukać w sklepie...ale jak nie będzie zły to na ten się zdecyduje.
N
nataliak
Gość
gdzies widzialam za niecale 1700 wersja podstawowa gondola + spacerowka.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny wy jesteście juz ogarnięte w temacie, powiedzcie które wózki z tych fajniejszych maja przekładana rączkę w spacerówce (tył, przód).... dla mnie jest to warunek konieczny a nie chce mi sie oglądać wszystkich....
x-landery chyba niestety nie mają?
N
nataliak
Gość
zerknij tu: Jedo - Producent wózków dziecięcych.
Dziewczyny wy jesteście juz ogarnięte w temacie, powiedzcie które wózki z tych fajniejszych maja przekładana rączkę w spacerówce (tył, przód).... dla mnie jest to warunek konieczny a nie chce mi sie oglądać wszystkich....
tak, to jest bardzo fajna opcja :-)
niestety nie wszystkie wozki je maja.... ;-) ja nie mam- ale chetnie bym miala - ale juz wozka zmieniac nie bede...
reklama
Ten wątek bardziej niż zakupowy pasuje do moich wątpliwości, więc przeklejam swoje pytanie:
W ramach rozkminek, teraz z kolei zastanawiam się nad wózkiem.... Czytałam to, co pisałyście ostatnio, że najbardziej opłaca się zainwestować w spacerówkę... I zaczynam sie zastanawiać, czy nie kupić tańszej gondoli i Maclarena np. Tylko nie wiem czy jest sens, bo Maclarenb kosztuje średnio 1 600, a przecież fotelik + gondola też mają jakąś cenę... Więc nie wiem czy w końcu nie wyjdzie mi na to samo,.....?
W ramach rozkminek, teraz z kolei zastanawiam się nad wózkiem.... Czytałam to, co pisałyście ostatnio, że najbardziej opłaca się zainwestować w spacerówkę... I zaczynam sie zastanawiać, czy nie kupić tańszej gondoli i Maclarena np. Tylko nie wiem czy jest sens, bo Maclarenb kosztuje średnio 1 600, a przecież fotelik + gondola też mają jakąś cenę... Więc nie wiem czy w końcu nie wyjdzie mi na to samo,.....?