mojemu męzowi spodobał się mutsy transporter :-)ewentualnie drozsza opcja czyli wózki Mutsy 4rider lub Mutsy transporter...moim zdaniem sa piekne...wykonanie, waga, kolorystyka..pod każdym względem bardzo mi odpowiadaja..
reklama
magda102
Fanka BB :)
Achtung Achtung !!!!
Moje drogie przyszłe mamusie ku mojej opinii rzucam wszystkie dotąd moje odczucia co do wózków i ich cen. Dlaczego? Same zobaczcie już teraz nie straszny mi wózek za 3 klocki, ten który zaraz zobaczycie kosztuje jedyne 12 000,00 bez zeta
Oto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro
Mam jedynie doła, moje auto nie jest tyle warte
U marłam jak to zobaczyłam
Moje drogie przyszłe mamusie ku mojej opinii rzucam wszystkie dotąd moje odczucia co do wózków i ich cen. Dlaczego? Same zobaczcie już teraz nie straszny mi wózek za 3 klocki, ten który zaraz zobaczycie kosztuje jedyne 12 000,00 bez zeta
Oto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro
Mam jedynie doła, moje auto nie jest tyle warte
U marłam jak to zobaczyłam
ruda80
Masakra !!! Cena zajebiaszcza :-)
Ja się zdecydowałam na x landera x3. Mieszkam od kilku miesięcy w miejscowości w rodzaju wsi, i tutaj pomimo że na ulicy jest bardzo dużo domów nie ma chodników, za to blisko jest las i do tego lasu będę chodzić pewnie na spacery, a ten x3 jest terenowy. Druga rzecz to cena, nie jest zbyt drogi, więc jeśli te wiejskie wertepy go wykończą bez większych problemów będę mogła kupić drugi.
lenkaa*
Achtung Achtung !!!!
Za darmo bym tego nie chciała Ale 3 razy podkreślone MA INDYWIDUALNY NUMER SERYJNY Nawet jak bym coś takiego kupiła to gdzie szukać takich snobów co się będą znały że to wózek za 12 kawałków a nie za 1200 żeby im zaszpanować? hahaha - to tylko dla szpanu, bo ja jakbym go na ulicy zobaczyła to na tyle bym go nie wyceniła
awru
nie no, okazja 100-lecia.. trzeba brać i się nie zastanawiać :-):-):-):-)Oto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Co do parasolek i folii, ja kupiłam folię za 11 zł na allegro i pasuje super. Parasolkę kupiłam za 19 zł i ma IDENTYCZNY kolor zieleni jak elementy tapicerki wózka. Oryginalne masakrycznie drogie są.
A wózek za 12 koła kupuję jutro, bo dzisiaj drobnych nie miałam.;-)
A wózek za 12 koła kupuję jutro, bo dzisiaj drobnych nie miałam.;-)