reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
aldonta czemu nie kupiłabyś xlandera znowu? Bo właśnie upatrzyłam sobie na ebayu tu xlandera xt i poluję na niego-jeszcze parę dni zostało...

ja mam XA bo skurczybyk jest ciezki!
kupiłabym tego na małych kółeczkach z przodu, podobny do delti emu, ale XA niet....koła ma wielkie, pompowane ciezkie
gdybym teraz miała kupowac to cos na stelazu parasolkowym z małymi kółkami

a ja jestem mega zadowolona z xa, fakt ciezki ale dla mnie to nie ma znaczenia bo nie musze go wynosic na pietro, zreszta u mnie inne niz duze pompowane kola sie nie sprawdza, nawet rzadko uzywam opcji zeby byly skrętne

a i to nasz pierwszy wózek i ie bedzie zmiany
mam jeszcze w Krakowie używaną arie za 200zl i sprawdza sie jako wózek dodatkowy po mieście

Ostatnia edycja:
my mamy dwa wózki, X-LANDER dla mnie za ciężki.. ostatnio nawet nie miałam siły, aby go do bagażnika w aucie włożć :szok: :no:
a drugi to graco spacerówka, mała i lekka leży cały czas w bagażniku, jak do sklepu z młodym jadę to go na chwilę wkładam, bo ogólnie mój syn jakiś małowózkowy jest, nudzi mu się w wózku..

chciałam sprzedać swojego x-landera za połowę ceny, za która kupiłam, tu na miejscu tylko 1 chętny był, a na allegro nie wystawiałam, bo nie wiem ile za kuriera bym dała, bo to 3 wielkie kartony (gondola, spacerówka i fotelik)

estragon dzięki, robię symulację :szok:
prawie 200 zł :szok: albo coś źle wpisałam.. hmm
w okienku waga rozumiem że wpisują szcowaną wagę wszystkich 3 pudeł

reklama
Do góry