reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
takiwłaśnie wyczytałam że Graco sa do 15 kg!! ? to na agusie prawie juz za maly ten wózek ;/
Julita, a który model macie?
WÓZEK SPACEROWY BABY DESIGN ESPIRO MAGIC 3 (2041975465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko z 4 kółkami
agulam
Fanka BB :)
bali u nas wozek sluzyl dlugawo,Wiki mial 3 latka i mielismy jeszcze go nad morzem,np wieczorami szlismy na spacer a Wiki kimal w wozku,chociaz nozki wystawaly.nie wyobrazam sobie zebysmy go wtedy nie mieli
ogolnie wysluzyl sie nasz wozek zarowno Ola jak i Wiki lubia/li jeżdzic wozkiem na spacerki
ogolnie wysluzyl sie nasz wozek zarowno Ola jak i Wiki lubia/li jeżdzic wozkiem na spacerki
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Jak Jasiek był w gondoli, to Jagoda z musu chodziła, choć czasem siadała dupką w nogach gondoli, ale wtedy musiałam mocno wózek trzymać, bo leciał.a ja potrzebuję opinii mam z dwójką dzieci, czy w wieku 2 lat dziecko potrzebuje spacerówki/parasolki?
Oleska, Wiolan? Jagoda jeździła jak się Jasiek urodził?
bo mój już teraz w zasadzie nie jeździ
Natomiast, jak młody przeszedł do spacerówki, to z x-landera zrobił się wózek bliźniaczy. Jasiek siedział maksymalnie z tyłu, a Jagoda przed nim. Ponad pół roku tak jeździli, dopóki Jasiek nie zaczął skopywać Jagody, bo mu widok zasłaniała. Tak było, jak szłam gdzieś z nimi sama.
Poza tym przez pierwszy rok po urodzeniu Jaśka, jeśli szliśmy we czwórkę na dłuższą wyprawę, to Jagoda siadała w parasolce a Jasiek w x-l. Ona z tych leniwych była.
Nawet w ostatnie wakacje musieliśmy wziąć ze sobą i parasolkę i x-l, bo dama na nóżkach nie chciała a miała ponad 3 lata.
estragon
mamusia synusia:P
u nas wózek jest super, dopóki Młody nie zobaczy placu zabaw i huśtawek/zjeżdżalni. Ostatnio z daleka omijam place zabaw i spacerujemy gdzieś po osiedlu. W zeszłym tygodniu poszłyśmy z koleżanką na sąsiednie osiedle i 2,5 godziny siedział w wózku bez zająknięcia, także chyba nie jest źle.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
to ja napisze tak.. kazde dziecko jest inne... ja widze po moich.. kacper stawial na jazde w wozku z mega relaksem (czytaj zasypial z parówką w buzi) wiec my wozka z nim uzywalismy ponad 3 lata.. Agata nie bardzo oglada sie za 4 kolkami... woli na nogach.. jak jedziemy do sklepu to tylko wozki sklepowe.. w galerii tylko maraton miedzy ludzmi, a jak raz byla w wozku to o wszystko zahaczała rozciagnietymi na boki (jak skrzydla w samolocie) rączkami... w efekcie tego zrezygnowalismy z wozka w galerii.. wolę za nią biegać niż ukladac wszystko w sklepach.... tylko jak przychodza weekendy i Agata ma problemy z drzemką popoludniową to ją pakujemy w Vip XL i zasypia nam w minute, wiec uzywamy tego.... I'coo..
czy bym teraz kupila spacerowke??? w żadnym wypadku!!!!!!!!!!!!!
chyba że Tysia chcesz odkupić nasze I'coo w 500 się zmieścisz....
czy bym teraz kupila spacerowke??? w żadnym wypadku!!!!!!!!!!!!!
chyba że Tysia chcesz odkupić nasze I'coo w 500 się zmieścisz....
czyli Wiolan w kwietniu mam kupić jakąś parasolkę, w razie awarii?
no zastanawiam się, bo my wszędzie autem, nawet do parku podjeżdżamy i wtedy na nogach, w sklepach jeździ w koszu, a po galeriach z nim nie chodzę, bo nawet w wózku w przymierzalni nie wytrzyma dłużej niż 20 sekund
no zastanawiam się, bo my wszędzie autem, nawet do parku podjeżdżamy i wtedy na nogach, w sklepach jeździ w koszu, a po galeriach z nim nie chodzę, bo nawet w wózku w przymierzalni nie wytrzyma dłużej niż 20 sekund
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
czyli Wiolan w kwietniu mam kupić jakąś parasolkę, w razie awarii?
kochana odpuscilabym sobie na twoim miejscu w 100% jakikolwiek zamiennik bugaboo.... ja nie widze sensu kupowania dla Leosia ( z twojego opisu) jakiegokolwiek wozka.. no chyba ze jestes gadzeciara ;-)i potrzebne ci to do odzoby klatki schodowej czy szafy..;-);-)