krewetko ceny ok, ale ja mam 3 paczki do nadania. w jednej jest stelaż i spacerówka, w drugiej gondola i torba i różne akcesoria i w trzeciej fotelik.. więc wagowo wychodzi, ze każda paczka ponad 10 kg ma
reklama
tysia123
Fanka BB :)
estragon dzięki, robię symulację
prawie 200 zł albo coś źle wpisałam.. hmm
w okienku waga rozumiem że wpisują szcowaną wagę wszystkich 3 pudeł
wpisujesz wage kazdej paczki oddzielnie. Wyceniają każda paczkę oddzielnie. Jak wpisujesz łączną wagę to może wychodzi ci paczka jakas niestandardowa a wtedy jest drożej. Sprawdz najpierw ile moze max wazyc/mierzyć standardowa paczka u danego kuriera to moze ci sie uda w dwie spakować. Myslę ze nawet jak beda trzy paczki to max 100 zl wysylka.
dziewczyny, które zakupiły spacerówki Graco - jesteście zadowolone? Co jeszcze w podobnej cenie u was sie sprawdziło?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny, które zakupiły spacerówki Graco - jesteście zadowolone? Co jeszcze w podobnej cenie u was sie sprawdziło?
jest bardzo lekki, mało miejsca zajmuje w bagażniku, szybko i łatwo się składa,
ogólnie łatwo się prowadzi, ale cięzko jest wjechać na krawężniki ze względu na środek ciężkości, dziecko praktycznie z przodu siedzi -> nie wiem, czy zrozumiałaś, o co mi chodzi
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
nie wiem w jakiej cenie są wózki z graco ale ja kupiłam espiro i jestem z niego bardzo zadowolona, świetnie się go prowadzi, Maja lubi w nim jeździćdziewczyny, które zakupiły spacerówki Graco - jesteście zadowolone? Co jeszcze w podobnej cenie u was sie sprawdziło?
za używany w świetnym stanie dałam 220złz przesyłką
tysia123
Fanka BB :)
wiolan, chyba, ale z tego co pamietam cena z wyższej półki ;/ a my nie chcemy za duzo wydawac bo nie wiemy czy i ile bedziemy wózka uzywac, Raczej sporadycznie. Maks 400 zł chcemy przeznaczyc (czyli w praktyce do 500 powinnismy sie zmiescic
my mamy i'coo i moge polecic z czystym sumieniem
mysle ze Wiolan i JustMe maja takie samo zdanie?
chyba jeszcze ktos ma ten wozek ale nie pamietam kto...
Potwierdzam, polecam
reklama