reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

malina: ja oczywiscie polecam bardzo naszego i'coo pluto.. mega lekko się prowadzi.... fakt że z atani nie jest i cenowo nawet nie może konkurować z cybexem..;(

reklama
marzena wlasnie nic nie ma w zestawie poza wozkiem ;P folie dokupilam za 59zl, sporo zwazywszy na to ze wczesniej mielismy uniwersalna za 10zl ale przymierzylam i jest super wiec warto bylo. po 109zl sa okrycia na nozki i bardzo mozliwe ze na jesien kupimy bo ze spiworka chyba zrezygnujemy, poprzednia zime lena bez spiworka jezdzila i bylo ok, przykrywalismy ja tylko kocykiem i na to okrycie na nozki wlasnie. emu zostawiamy sobie jeszcze na najblizsza zime a potem sprzedajemy.

nataliak a ta folia i przykrycie to oryginalne cybexa czy jakieś uniwersalne też? :)

no i jak to jest - wózek do tanich nie należy a nawet folii nie dadzą :( są wózki o wiele tańsze, też dobre a mają folię i osłonkę na nóżki...

Ostatnia edycja:
jasne :) zrobie jutro foty jak folia wyglada. a okrycie na nozki wiem ze jest dostepne tylko w 4kolorach i nie ma fioletu. zastanawialam sie w ogole nad brazowym wozkiem bo widzialam na zywo te 2011 i sa sliczne, bardzo fajnie wygladaja na brazie aplikacje wyszywane turkusowa nitka. ale w calej warszawie nie bylo a fioletowy byl tylko jeden wiec decyzja byla szybka ;)

jasne :) zrobie jutro foty jak folia wyglada. a okrycie na nozki wiem ze jest dostepne tylko w 4kolorach i nie ma fioletu. zastanawialam sie w ogole nad brazowym wozkiem bo widzialam na zywo te 2011 i sa sliczne, bardzo fajnie wygladaja na brazie aplikacje wyszywane turkusowa nitka. ale w calej warszawie nie bylo a fioletowy byl tylko jeden wiec decyzja byla szybka ;)

super :) właśnie wyszperałam na stronie cybexa te przykrycia na nóżki i widziałam, że są tylko 4 kolory :( (czarny, brąz, czerwony i granatowy) Brązowy callisto też jest super. Ja na żywca widziałam tylko czarnego...
będe w piątek w DE to się zapytam w tym sklepie co kupowałam swojego topaza czy mają może inne kolory z zeszłorocznych kolekcji i ile kosztują :)

reklama
Do góry