reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

witajcie:-)
ja ostanio troszke wiecej czasu mam i nawet zaczelam do Was na nowo zagladac:-) i pisania mam nadzieje ze bedzie wiecej.
jesli bylaby ktoras zainteresowana to ja za niecaly mc bede sprzedawac swoje i'coo pluto w kolorze brazowym z niebieska wkładka w komplecie tez oryginalna folia i pałąk. sprzedaje bo najarana jestem na baby jogger citi mini, glownie ze wzgledu na mozliwaosc opuszczenia budki na maxa do dolu. pluto niestety nie ma takiej opcji bo jest to starszy model z 2009 roku.
jesli bylby ktos chetny to prosze o PW

reklama
Cześć,
Myślałyście do kiedy będziecie wozić dzieciaczki w wózkach?Mój często na bliższe trasy chodzi na nóżkach i mam dylemat,czy kupić na jesień/zimę spacerówkę,czy się obejdzie?Mam parasolkę,ale zimą w kombinezonie,czy śpiworku może to średnio wyglądać.Z drugiej strony,nie wiem,czy jeszcze będzie chciał wózkiem jeździć...Planujecie jeszcze powozić do wiosny :confused:

My do wiosny jeszcze sobie będziemy korzystać z wózka, a później to zostaniemy tylko przy spacerówce na jakieś dłuższe wyjścia.

Cześć,
Myślałyście do kiedy będziecie wozić dzieciaczki w wózkach?Mój często na bliższe trasy chodzi na nóżkach i mam dylemat,czy kupić na jesień/zimę spacerówkę,czy się obejdzie?Mam parasolkę,ale zimą w kombinezonie,czy śpiworku może to średnio wyglądać.Z drugiej strony,nie wiem,czy jeszcze będzie chciał wózkiem jeździć...Planujecie jeszcze powozić do wiosny :confused:

to zależy, do czego używasz wózka..
u nas na spacery u nas po wsi, to idzie na nóżkach, jak jedziemy do miasta to w parasolce, zimą myślę, ze będzie pieszo chodził, a jak śnieg będzie to na sankach
musisz się sama zastanowić, jeśli korzystasz w wózka, aby chodzić z małym po zakupy, czy na dłuższe trasy, to warto mieć.

Cześć,

u nas w planach długo wózek.. nie zamierzam pozniej agate na rękach nosić jak jej się nagle spacer znudzi.. wózek mi nie wadzi:p)

ja sobie nie wyobrazam drogi do jakiegos parku czy na plac zabaw z dzieckiem za reke w srodku warszawy. mysle ze do 3lat na pewno bedziemy sie sporo wozkiem wozic zeby sie gdzies dostac.

Dzięki za odpowiedzi(pomimo tego,że tak rzadko do Was wpadam:sorry2:).Przekonałyście mnie.Niby w naszej okolicy to bezpiecznie,ale na dalsze trasy faktycznie mały by mógł nie dotrzymać kroku,a do parasolki go raczej zimą nie upcham :/ Na ręce w kombinezonie,czapkach,szalikach...nie dzięki :blink: Mój starszy przed 2 rokiem przestał całkiem korzystać z wózka i nawet na długie spacery chodził na nogach,ale to akurat wiosna/lato było.

kilka razy w ch widzialam calkiem spore dzieci w parasolkach, wygladalo to troche dziwnie ale z drugiej strony nam sie zdarza lazic po sklepach nawet 4-5h, skoro mi po takim czasie nogi w dupe wlaza to dziecko na pewno tyle nie wytrzyma a nosic kilkanascie kilogramow to zadna przyjemnosc.

reklama
Moja córa woziła się wózkiem do 3 roku życia, bo na dłuższych spacerach bolały ją nóżki i często było tak, że w jedną stronę szła sama, a w drodze powrotnej jechała wózkiem. Dlatego uważam, że lepiej się tak szybko wózka nie pozbywać.

Do góry