reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

nataliak wózek wygląda świetnie a kolor...boski. Ostatnio mam chopla na punkcie fioletu:)

reklama
ostateczny wybor ;)

cybex_2011_12-1040012.jpg
Super bryka, też bym taki chciała ;-)

tak w ogóle, to zamierzam Tosi kupić nowy wóz, bo chicco się nie sprawdza jednak, co polecacie po paromiesięcznym używaniu waszych spacerówek?

malina ja polecam cybexa :p ogólnie wózki bardzo fajne czy to onyx, topaz czy callisto. Lekkie, zwrotne, ładny design..minus to cena bo do tanich nie należą...

w swiecie dziecka jest wyprzedaz -20% na wszystkie wozki, callisto jest po 799zl a topaz po 639zl, nie wiem ile onyx ale na pewno jeszcze taniej.

:) po przeanalizowaniu mojego i twojego cybexa jestem zła że nie wzięłam callisto :p ale nie ma co płakać dla następnego dziecia go kupię :laugh2:
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

zobaczymy jak dlugo bedziemy go uzywac bo chodzi mi po glowie zeby go zostawic dla drugiego dziecka i dokupic tylko gondole. mieciutko jezdzi i ma lepsza amortyzacje niz nasze emu.

w swiecie dziecka jest wyprzedaz -20% na wszystkie wozki, callisto jest po 799zl a topaz po 639zl, nie wiem ile onyx ale na pewno jeszcze taniej.

zobaczymy jak dlugo bedziemy go uzywac bo chodzi mi po glowie zeby go zostawic dla drugiego dziecka i dokupic tylko gondole. mieciutko jezdzi i ma lepsza amortyzacje niz nasze emu.

też żałuje ze dałam się namówic na inny wózek niż chciałam!!! i to po raz kolejny ale i ostatni!!!!;P
następnym razem postwie na swoim:p

reklama

ciiii bo zaraz wystawie tego swojego topaza na allegro i kupię callisto...a później tylko gondolę się dokupi i już :p:p:p

tak na poważnie to dobry ten twój pomysł z tą gondolą ale nie wiem i nie widzę tego jak ten wózek po śniegu "pójdzie". Ja właśnie dlatego nie sprzedaję swojej mc mury żeby spacerówkę z pompowanymi kołami mieć na zimę...

edit.: a miałas folię przecideszczową w komplecie? bo ja nie i nie wiem czy zapomnieli mi dać czy faktycznie jej nie było :(

Do góry